Big Penis

Big Penis tablete slikaBig Penis Tablete cene slikabroj telefona slika 3Big penis narucivanje slika

Poboljšajte seksualnu energiju uz Big Penis tablete

Muče Vas problemi erektilne disfunkcije i prerane ejakulacije? Želite da sebi i svojoj partnerki obezbedite zdrav i kvalitetan seksualni život? Ne oklevajte više i obezbedite sebi kvalitetan seksualni odnos uz Big Penis tablete!

Ove tablete su napravljene uz pomoć najnovijih metoda i istraživanja. Ona se temelje na korištenju prirodnih sastojaka koji ne mogu da izazovu nuspojave ili prateće negativne efekte!

Big Penis tablete su ono što Vam treba da biste pružili maksimum svojoj lepšoj polovini i probudili svoju muškost koja se često potiskuje raznim problemima i psihičkim smetnjama.

Uz ovaj medikament ćete se ponovo osećati mlađe. Sa druge strane, Vaš organizam neće osetiti ni jednu jedinu nuspojavu ili negativan efekat, čak ni nakon dugotrajnog svakodnevnog konzumiranja!

Zašto Vam trebaju Big Penis tablete?

Opšte poznata stvar jeste da muškarci generalno mnogo brže i lakše doživljavaju orgazam. Za razliku od žena, kojima treba mnogo više vremena za njegovo postizanje.

Razlog tome jeste njihova priroda, odnosno veća potreba za strašću, kako bi se dostigao vrhunac.

Muškarac veoma lako dostiže orgazam, pošto jednom ostvari erekciju, dok je kod žena postizanje orgazma uslovljeno drugačije i teže je ostvarivo.

Optimalno vreme postizanja orgazma kod ženskog pola jeste 15 minuta, dok je kod muškaraca to mnogo kraće.

Pored drugačije fizionomije, postoje i eksterni faktori koji mogu da smanje performanse muškarca i učine seksualni život manje kvalitetnijim.

Pojava raznih problema nije strana, jer muškarci imaju veliku odgovornost u današnjem svetu! Tako se često dešava da muškarci „klonu duhom“ pa tako njihove supruge ili devojke ne mogu da dožive vrhunac i orgazam tokom seksualnog odnosa.

Upravo Big Penis tablete pomažu da se ponovo podmladite, pružite neverovatno iskustvo svojoj lepšoj polovini.  Moćete da joj priuštite neverovatnu seksualnu avanturu koju će pamtiti i orgazam koji odavno nije imala niti osetila.

Ukoliko patite od prerane ejakulacije, imate problem sa postizanjem erekcije ili jednostavno ne možete da Vašoj supruzi priuštite postizanje orgazma, ove tablete su Vaš pravi i jedini izbor! Više ne morate da samo Vi uživate. Sada ćete, uz produžen i kvalitetan seksualni odnos, da zajedno uživate sa partnerkom,  da i njoj omogućite maksimalan užitak bez negativnih posledica.

Vaša supruga više neće biti razočarana nakon što počnete da konzumirate ovaj prirodni preparat i poboljšate svoje muške kvalitete i performans u spavaćoj sobi!

BIG penis tablete – Kratak opis

Big Penis tablete su prirodne tablete koje se sastoje od biljnih komponenti, a koje pružaju efikasan tretman protiv erektilne disfunkcije i prerane ejakulacije.

Ne izaziva nuspojave, kontraindikacije niti bilo kakve negativne posledice po telo i psihu muškarca, čak ni nakon dugotrajne upotrebe.

Razlog tome jeste upravo struktura same tablete, koja u sebi nema ni jednu veštačku supstancu.

Muškarci se već posle prve tablete osećaju mnogo bolje, privlačnije i sa više samopouzdanja, a penis vrlo lako postiže erekciju koja je kvalitetna i dugotrajna.

Takođe, tablete efikasno eliminišu prevremenu ejakulaciju, tako da seksualni odnos može da traje duže i mnogo intenzivnije.

Big Penis tableta je odličan način da se izborite sa mnogim stanjima, o kojim je ponekada i teško pričati.

Generalno, ovaj medikament će Vam pomoći tako što:

 • Eliminiše erektilnu disfunkciju
 • Otklanja stres
 • Rešava Vas fizičkog i psihičkog umora
 • Eliminiše bolove u donjim ekstremitetima
 • Pojačava libido
 • Otklanja probleme čestog mokrenja
 • Smanjuje bolove mokraćnih kanala
 • Efikasno otklanja bolest prostate

Medikament sve ove simptome veoma lako uklanja a Vama pruža neverovatnu snagu, volju i seksualne kvalitete koje ćete pokazati kod svoje lepše polovine.

Od čega se sastoji Big Penis tableta?

Big Penis tablete su 100% bazirane na prirodnim sastojcima. To eliminiše mogućnost stvaranja negativnih posledica i nuspojava, koje su veoma česte kod drugih lekova slične namene.

Razlog tome jeste velik broj veštačkih komponenti, odnosno aditiva koji se dodaju strukturi leka kako bi se postigli željeni efekti. Pored seksualnih kvaliteta koje dobijate konzumacijom, Big Penis medikament takođe utiče pozitivno na generalno zdravlje muškarca.

Uspešno otklanja umor, bilo da se radi o fizičkom ili psihičkom umoru.

Medikament se sastoji od:

 • Achyranthes biljke
 • Popria-shangshen biljke (koristi se za lečenje plućnih krila a i slezine)
 • Ginsenga (Ženšen)
 • Dang Shena

Kombinacijom ovih biljaka se postiže savršen balans koji za uzvrat daje pomenute benefite . Naravno, pored otklanjanja prerane ejakulacije i omogućavanja postizanja lakše erekcije, istraživanja su pokazala da ove tablete mogu da muškarcu pruže i osećaj odmora odnosno visok stepen budnosti.

Iz tog razloga se preporučuje da tabletu ne pijete kasno u noć. U suprotnom postoji velika šansa da ćete se razbuditi te da nećete moći odmah zaspati.

Pored osećaja budnosti, konzumenti su takođe prijavili da su imali mnogo više samopouzdanja nakon redovnog konzumiranja.

Nivo seksualnog kvaliteta se drastično povećao, erekcija postala mnogo snažnija i lakša za dostizanje a da su se oni osećali dosta snažnije i ispunjenije.

Uz sve to, ni jedna jedina nuspojava ili negativna posledica nije zabeležena, čak ni nakon dugotrajnog konzumiranja tableta.

Kako se koristi ova tableta?

Kao i slični lekovi ove namene, Big Penis tablete se uzimaju oralno, uz jednu čašu vode oko 30 minuta pre seksualnog odnosa.

Preporučuje se konzumacija na prazan želudac zbog bolje apsorpcije leka, i jačih efekata leka.

Takođe, nije preporučljivo uzimati tabletu ukoliko pijete neke druge medikamente koji imaju sličnu namenu, pa to treba imati na umu.

Big Penis je siguran i ne može izazvati nuspojave. Treba imati na umu da ukoliko bolujete od nekih bolesti, savetujemo da se konsultujete sa doktorom radi izbegavanja mogućih kontraindikacija sa drugim lekovima.

Doziranje Big Penis tableta

Kao i sa svakim drugim preparatom, ne preporučuje se uzimanje više od jedne tablete na 24h. Početnicima se preporučuje da počnu sa pola tablete. A tek da posle određenog vremena povećaju dozu na jednu celu tabletu, ako misle da imaju potrebu.

Ukoliko preskočite dozu, nikada nemojte uzimati duplu dozu kako biste nadoknadili. Dupla doza neće pojačati efekte niti iste produžiti a sebe možete dovesti do stanja predoziranja, kada je potrebna lekarska intervencija.

Ukoliko dođe do iste, obratite se doktoru u što bržem vremenskom roku i objasnite mu situaciju.

Kako čuvati lek?

Lek se mora čuvati u originalnom pakovanju, na suvom mestu i sobnoj temperaturu bez izlaganja direktnom sunčevom svetlu. Takođe, lek treba biti van dohvata dece. Ukoliko je rok trajanja istekao, dužni ste da lek uklonite i uzmete drugi.

Big Penis – Kompletan cenovnik sa uštedamabp cene i usteda slikaPovrat novca slika

 

 

Summary
product image
Aggregate Rating
4.5 based on 7 votes
Brand Name
Big penis
Product Name
Big penis
Price
RSD 599
Product Availability
Available in Stock