Česta pitanja

Najčešća pitanja slikaOva stranica sadrži pitanja koja se najčešće postavljaju. Slobodno nas kontaktirajte za Više informacija ukoliko Vas nešto dodatno interesuje. Dostupni smo 24/7, 365 dana u godini i ne oklevajte da nas kontaktirate!

Da li ponuda koju imate obezbeđuje originalne recepte, odnosno lekove od proverenih kompanija?

Apsolutno. Svi naši lekovi i medikamenti dolaze isključivo od priznatih i širom sveta poznatih farmecutskih kompanija, te tako možete biti sigurni u pouzdanost, originalnost i kvalitet preparata i lekova koje naručite kod nas.

Da li možete da garantujete da lekovi koje prodajete obezbeđuju opisano dejstvo, odnosno da neće proizvesti negativne posledice?

Garantujemo za sve naše proizvode, a takođe možete da tražite refundaciju ukoliko niste zadovoljni istim. Savetujemo da se pre naručivanja i upotrebe konsultujete sa Vašim doktorom, kako biste bili sigurni da određena alergija, netolerancija ili bolest koju imate neće biti pogoršana upotrebom naših preparata.

Nudite li dostavu proizvoda?

Dostava je dostupna u tri oblika:

  • AKS kurirska služba, uz mogućnost poziva Vašeg broja pre isporuke
  • Post Expres – naručite proizvod danas a sutra stiže na Vašu adresu
  • Post Resant – Vaš paket Vas čeka u pošti, i preuzimate ga uz lični dokument

Kako da naručim Vaše proizvode?

Sve pošiljke se izvršavaju pozivom na broj telefona 065 6399 332, slanjem SMS poruke na isti, putem kontakt formulara na sajtu ili putem emaila:

Kako da platim?

Plaćanje se obavlja isključivo prilikom preuzimanja naručene pošiljke, ne pre, bez obzira na način dostave. Svi paketi zagarantovano stižu na Vašu adresu 24 do 48 sati od momenta poručivanja.

Da li je pošiljka uredno i diskretno zapakovana?

Jeste. Niko osim Vas ne zna i ne može znati šta je unutar paketa, čak ni kurir.

Da li imam pravo na reklamaciju ukoliko primim oštećen proizvod?

Naravno, ne oklevajte da nas kontaktirate! Mi ćemo Vam ponovo poslati proizvod ili ćemo Vam vraiti novac.

Da li je dostava dostupna na celoj teritroiji Srbije?

Jeste, na celoj teritoriji Republike Srbije.

Da li je potreban recept za Vaše lekove?

Nikakav recept Vam nije potreban da biste kupili ili posedovali ove lekove. Mi Vam samo savetujemo da se konsultujete sa svojim doktorom prije upotrebe leka. Određeni lekovi mogu da izazovu kontraindikacije u kontaktu sa drugim lekovima koji se koriste za tretiranje određenog problema.

Šta se dešava s mojim paketom ukoliko nisam na datoj adresi prilikom dostave?

U slučaju da koristite AKS tip dostave, kurir će da Vas zove pre dostave da proverite da li ste na toj adresi. Ukoliko niste, možete mu dati trenutno adresu i proveriti sa njim da li može na istu da dostavi paket (ovo se odnosi samo ukoliko se nalazite u istom gradu ili mestu koje ste naveli na adresi). Ako ste izabrali Post Expres metod dostave, kurir će da Vaš paket odnese u poštu koji morate preuzeti u narednih 5 dana uz lični dokument.

Koja doza lekova se preporučuje za početnike?

Ukoliko nikada niste koristili naše proizvode, preporučujemo da počnete sa jednom četvrtinom tablete, odnosno 25mg. Na ovaj način ćete uštedeti novac i nećete definitivno preterati dozu leka. Nikada ne počinjite sa maksimalnom dozom! Najbolji način da odredite optimalnu dozu jeste da istu ustanovite sa Vašim doktorom, uzevši u obzir Vašu težinu i godine starosti.

Nisam našao odgovor na moj pitanje u ovom sekciji, šta da radim?

Kontaktirajte nas putem emaila, kontakt forme ili telefona u bilo koje vreme. Mi ćemo Vam pružiti odgovoriti u što kraćem mogućem roku.