Cobra 120 mg

Cobra 120 mg glavna slikaCobra 120 mg cene slikabroj telefona slika 4Cobra 120 mg narucivanje slika

Kakav je proizvod Cobra 120 mg?

Cobra 120 mg je lek baziran na aktivnom sastojku Silenafil (Kamagra). U poređenju sa slavnom Kamagraom, tableta reaguje svega 30 minuta po uzimanju.

Tablete omogućavaju dugotrajnije i čvršće erekcije kod muškaraca u trajanju i do 8 sati. Cobra 120mg je lek dizajniran za muškarce koji imaju problem impotencijom.

Kako Cobra 120 mg deluje?

Aktivni sastojak je sildenafil pripada grupi aktivnih sastojaka po imenu PDE 5 inhibitori. PDE 5 je enzim koji se ispusta u krvotok kako bi zaustavio erekciju penisa, u suprotnom bi stalno bili pod erekcijom.

Naravno do distribucije dolazi po završetku seksualnog odnosa ili pak ako odnosa ni nema. To je normalno i zdravo ponašanje organizma. Do nezadovoljstva dolazi kada do oslobađanja PDE 5 enzima dođe prevremeno i time nam preuranjeno okonča ili totalno onemogući seksualni odnos.

Zato Cobra 120 mg inhibituje ovaj enzim sve do onog trenutka kada mu je dozvoljeno i kad bi po pravilu trebalo da deluje.

Cobra 120 mg je zabranjena za muškarce koji:

 1. Imaju visok pritisak i srčane probleme
 2. Su imali srcane napade ili slične epizode u prethodnih 6 meseci
 3. Imaju alergiju na Sildenafil

Doziranje

Uzmite jednu Cobra 120 mg pilulu 30 minuta pre seksualnog odnosa. Korišćenje leka sa blagim alkoholnim pićima nije zabranjeno.

Do kašnjenja u delovanju može doći ako ste lek uzeli posle obilnog i masnog obroka (čips, prženi krompirići, meso i sl).

Sve ove stvari moraju biti uzete u obzir pre konzumiranja leka. Kada planirate romantičan sastanak, najbolje je opredeliti se za laganu večeru.

Cobra 120 mg  – Opšte informacije

Biti uspešan u krevetu, za muškarca je uspeh koji se prenosi i na druge sfere života. Intimni podvizi i snaga dovode do porasta samopouzdanja. Samim tim i do vere u sebe.

Naravno, kad do problema u krevetu dođe, to postaje prava tragedija. Nemogućnost da seksualno zadovoljite svog partnera šalje muškarca u depresiju, iz koje se zatim mnogi drugi problemi mogu izroditi.

Najčešće, dolazi do takvog problema da se javlja erektilna disfunkcija, nemogućnost ostvarivanja ili održavanja erekcije.

Muškarci stariji od 40 godina su češće upoznati sa ovim problemom, ali neretko se dešava i mlađima od 40 god pojava imppotencije.

Na svaka 4 neuspela pokušaja seksualnog odnosa, treba ozbiljno da se zapitamo da li je sve u redu i da pokušamo da rešimo problem.

Razlozi za uzimanje

Šta dovodi do ove patnje? Najčešće podele izgledaju ovako nekako:

 1. Psihološki faktor. Stres, svađe sa partnerom su neki od najučestalijih uzroka kod mladih osoba.
 2. Medicinski faktor. Razna hronična oboljenja. Ovo se može odnositi i na urođene patologije.
 3. Fiziološki faktor. Do ovoga dolazi zbog pogrešnog načina življenja, hroničnog umora, nedostatka sna, zdravstvenih rizika i sl.
 4. Endokrini faktor. Pad u nivou testosterona

Ova lista se lagano može nastaviti i proširiti. Ovo nije zanemarljiv problem i često može ukazivati na mnogo ozbiljnije probleme i daleko ozbiljnije bolesti. A i kompletno dizanje ruku od seksa, samo po sebi ne donosi ništa pozitivno.

Ne samo da nam je aktivan seksualni život potreban zbog nastavka potomstva i održanja vrste, već i zbog ličnog psihofizičkog zdravlja i održanja zdravog telesnog tonaliteta.

Da bi izbegli ovaj problem, dovoljno je samo voditi zdrav život. Ali šta učiniti ako smo već sada suočeni sa ovim problemom?

Rešenje – Cobra 120 mg

Razlog delovanja Cobra 120 mg tablete leži u aktivnom sastojku sildenafilu koji sadrži i Kamagra. Glavna razlika u poređenju sa poznatijim rođakom je veoma brzo delovanje leka.

Pola sata po unošenju u organizam postiže se optimalno dejstvo. Vreme trajanja tablete je i do 8 sati, sasvim dovoljno da zajedno sa vašim partnerom iskusite i nekoliko orgazama. Ovo je stvarno efikasan i efektivan način za borbu protiv erektilne disfunkcije i impotencije, koji će vaše erekcije učiniti čvršćim, jačim i dugotrajnijim nego ikada pre.

Glavni sastojak Cobra 120 ng tableta je sildenafil, koji privremeno blokira enzim PDE 5 i podstiče akumulaciju cyclic guanosine monophosphate u tkivu penisa, koji opušta mišiće penisa i pri najmanjem uzbuđenju dovodi do povećanja dotoka krvi u genitalnu regiju.

Ovo nije psihotropik, te prirodna seksualna stimulacija je nužna da bi lek delovao. Dakle potrebna je saradnja vase lepše polovine.

Kako se lek Cobra 120 mg uzima?

 1. Tablete se uzimaju ne češće od jedne doze dnevno, po potrebi
 2. Koriste se oralno pola sata do 60 minuta pre seksualnog odnosa uz odgovarajući čašu vode ili soka za piće
 3. Zbog osiguravanja pravovremene reakcije leka treba izbegavati preobilne obroke, masnu hranu, nauljenu hranu i sl.
 4. Nije zabranjena konzumacija alkohola tokom terapije ovim lekom

Neželjena dejstva

Negativne reakcije organizma na lek se retko dešavaju. Može doći do vrtoglavice, mučnine i glavobolje. Po pravilu, ove nuspojave same nestaju i nije potrebno medicinski intervenisati.

KONTRAINDIKACIJE

 1. Alergija na Sildenafil
 2. Nije preporučljivo korišćenje leka u kombinaciji sa nitratima i drugim inhibitorima
 3. Pacijenti koji su imali infarkt ili neke slične probleme u prethodnih 6 meseci ne smeju koristiti ovaj lek
 4. Razna krvarenja

Pre startovanja sa terapijom konsultujte vašeg lekara.

Kod nas možete naći i poručiti Cobra 120 mg po najpovoljnijim cenama. Mi nudimo najkvalitetnije proizvode i lekove uz besprekornu nemačku uslugu. Svi naši proizvodi su odobreni za izvoz širom sveta. Mi ćemo vam pomoći u rešenju vaših problema.

Cobra 120 mg – Sažetak

Cobra 120 mg se razlaže veoma brzo, za razliku od drugih seksualnih lekova i deluje gotovo momentalno po varenju. U zavisnosti od fizičkog stanja, erekcije mogu trajati i do 20 sati tako da su vam intenzivne noći gotovo zagarantovane.

Tablete osiguravaju da protok krvi u penis naglo poraste i seksualnom stimulacijom mišića omogući čvrste i dugotrajne erekcije. Svi pacijenti su bili iznenađeni rezultatima leka i od tada se kunu u njegovu efikasnost i nastavljaju sa korišćenjem male pilulice Cobra 120 mg.

Sa dozom od 120 mg, sildenafil citrata, Cobra 120 mg je jaca od svih Kamagra preparata, ali sa strane tolerancije na lek to ne treba da vas brine. Naprotiv, čak je i manje komplikacija zabeleženo nego sa konvencionalnim seksualnim pojačavačima. Taj savršeni spoj seksualnog zadovoljstva i Cobra 120 mg vam garantuje nezaboravne noći.

Kako da poručite Cobra 120 mg i koliko je potrebno da pošiljka stigne?

Da biste poručili proizvod, pronađite ga na sajtu, i popunite porudžbenicu ili pozovite na telefon. Potrebno je uneti samo kontakt podatke, telefon i količinu za dostavu. Na navedeni telefon će vam stići potvrda o narudžbini i svim ostalim informacijama o pošiljci.

Plašite se plaćanja unapred?

Samo postoji mogućnost plaćanja pouzećem.

Da li je poručivanje bezbedno?

Diskrecija je prioritet. Svaka porudžbina se pakuje pažljivo, efikasno i diskretno, bez ikakvog spominjanja potencije ili sličnog. Svi vaši podaci su zaštićeni i niko neovlašćen im ne može pristupiti.

Da li vam je potreban recept?

U našoj prodavnici se svi lekovi izdaju bez recepta.

Cobra 120 mg – Kompletan cenovnik i uštede

Cob120 cene i usteda slika

Cobra 120 mg povrat novca slika

Summary
product image
Aggregate Rating
4.5 based on 9 votes
Brand Name
Aurochem
Product Name
Cobra 120 mg
Price
RSD 599
Product Availability
Available in Stock