Kamagra Bombone

Kamagra Bombone glavna slikakamagra bombone cene slikabroj telefona slika 8Kamagra Bombone narucivanje slika

Kamagra Bombone – Informacije o proizvodu

Kamagra Bombone  predstavljaju žvakaće tablete koje se upotrebljavaju u lečenju impotencije (erektilne  disfunkcije) kod muškaraca. One počinju da deluju 20 minuta nakon unošenja, a efekat može biti prisutan od 4 do 6 časova.

Tablete sadrže sildenafil citrat kao aktivan sastojak. Lek je dostupan uvidu  različitih ukusa poput mentola, jagode, limuna i ananasa.

Kamagra Bombone (Sildenafil Citrat žvakaće tablete) predstavljaju fosfodiesteraza-5 (PDE5) inhibitore koji se primenjuju u lečenju erektilne disfunkcije (ED). Oneno počinju da ispoljavaju dejstvo maksimalno za 30 minuta.

Proizvodi indijska farmaceutska kompanija Ajanta Pharma Limited u dozama od 100 mg.

Šta su Kamagra bombone?

One predstavljaju  alternativu konvencionalnim tabletama, kao što je Viagra. Značajna prednost ovog preparata je u tome što se može konzumirati i bez vode, i možete ga unositi bilo gde  u bilo kom trenutku.

Kamagra Bombone moraju biti sisane i sažvakane u ustima pre gutanja. Takođe, one omogućavaju brže oslobađanje i stoga i bržu apsorpciju aktivnih sastojaka, istovremeno brže postižući korisne efekte  nego što je to slučaj sa standardnim tabletama Sildenafil citrata.

Naziv leka

Mi nudimo originalnu Kamagra bombone sa ukusom ananasa i mente, kao i varijantu sa ukusom jagode i limuna koja je proizvod farmaceutske kuće Ajanta Pharma Limited, Indija.

U pitanju su blister pakovanja od po 4 tableta.

Kamagra bombone – Aktivni sastojci

Aktivni sastojak a je  Sildenafil Citrat. Svaka pojedinačna bombona  u pakovanju sadrži 100 mg sildenafila.

Upotreba

Kamagra bombone  primenjuju se kao veoma brzo delujuća oralna terapija za erektilnu disfunkciju, koja se naziva i impotencija.

One deluju tako što pomažu u opuštanju krvnih sudova u penisu, omogućavajući mnogo veći protok krvi kada je muškarac seksualno uzbuđen. Preparat će pomoći u postizanju erekcije isključivo ukoliko je osoba seksualno stimulisana.

Kamagra bombone – Doziranje

Preporučena doza za većinu korisnika iznosi 50 mg(pola bombone). Navedenu dozu poželjno je uneti u organizam približno 30 minuta do sat vremena pre planirane  seksualne aktivnosti, mada se opšti vremenski okvir za unošenje iste može kretati u rasponu od 30 minuta do 3 sata pre seksualnog odnosa.

U zavisnosti od efikasnosti i tolerancije, uneta doza može ići i do 100 mg(cela bombona) . Maksimalni unos preporučene doze je jedna tableta u toku dana, (Trebalo bi da je proteklo minimum 24 h pre unošenja sledeće doze).

Kamagra Bombone Infografik Slika

 

Čuvanje

Kamagra bombone bi trebalo čuvati pri kontrolisanoj sobnoj temperaturi 25°C (77°F), mada se tolerišu i variranja od (15°C do 30°C (59°F do 86°F). Tablete moraju biti čuvane van domašaja svetlosti.

Kontraindikacije

Kamagra bombone izazivaju kontraindikacije kod korisnika sa prevelikom osetljivošću na Sildenafil ili neki drugi neaktivani sastojak prisutan u bombonama.

Kontraindikacije su prikazane u sledećim slučajevima:

 • Pokazalo se da Kamagra bombone (Sildenafi) povećavaju hipotenzivni efekat nitrata, tako da su njihove koadiministracije sa azooksidnim donorima (poput amil nitrata) u bilo kojoj drugoj formi kontraindikovane).
 • Koadministracija PDE5 inhibitora, uključujući Sildenafil, sa gusnilat ciklaza stimulatorima poput Riociguata dovodi do kontraindikacija u vidu potencijalne pojave simptomatične hipotenzije.
 • Lekovi za tretman erektilne disfunkcije, uključujući i Kamagra bombone, ne bi trebalo da budu korišćeni od strane muškaraca kojima je preporučeno uzdržavanje od seksualne aktivnosti (pacijenti sa težim kardiovaskularnim poremećajima poput nestabilne angine ili teških srčanih oštećenja).
 • Kamagra bombone izazivaju kontraindikacijska dejstva kod muškaraca koji su izgubili vid usled NAION-a, bez ikakvog obzira na to da li je epizoda povezana ili nije sa prethodnim izlaganjem dejstvu PDE5 inhibitora.
 • Bezbednost Sildenafila Citrata nije proučavana na sledećim grupama pacijenata, te nisu zabeležene kontraindikacije prilikom lečenja sledećih oboljenja: ozbiljnih  hepatičkih oštećenja, hipotenzije (krvni pritisak manji od 90/50 mmHg), nedavnih moždanih udara ili infarkta miokarda kao i poznatih naslednih oboljenja retine poput retinitis pigmentosa (manji broj ovih pacijenata pati od genetičkih oboljenja retinalne fosfodiesteraze).

Kamagra bombone – Upozorenja i napomene

 • Muškarci ne bi trebalo da ih koriste ukoliko im je prethodno savetovano uzdržavanje od seksualnih aktivnosti zbog kardiovaskularnih oboljenja.
 • Trebali da potražite medicinsku pomoć ukoliko erekcija traje više od četiri časa. Ukoliko ste skloni pojavi prijapizma, izbegavajte upotrebu ovog preparata za potenciju.
 • Pacijenti bi trebalo da prekinu sa korišćenjem i potraže medicinsku pomoć ukolik im se dogodi  iznenadni gubitak vida, što može biti znak da se može javiti NAION. Kamagra bombone trebalo bi da budu korišćene uz mere opreza i to isključivo kada su pretpostavljeni benefiti veći od potencijalnih rizika kod pacijenata koji su prethodno bolovali od NAION-a. Pacijenti sa edemom optičkog diska takođe mogu biti podložni pojavi povećanog rizika od NAION-a.
 • Pacijenti bi trebalo da prekinu sa korišćenjem Kamagra bombone i potraže adekvatnu pomoć u prvoj medicinskoj ustanovi u slučaju smanjenja sluha ili potpunog gubitka.
 • Preporučuje se oprez ukoliko se  koadministriraju sa alfa blokatorima ili lekovima protiv hipertenzije. Upotreba kontaminanata može dovesti do hipotenzije.
 • Opadanje krvnog pritiska, sinkopa, kao i produžena erekcija mogu biti posledice izlaganja dejstvu većeg nivoa Sildenafil citrata. Kod pacijenata koji koriste snažne CYP inhibitore, poput Ritonavira, povećana je izloženost Sildenafilu.

Kamagra bombone – Moguci neželjeni efekti

Najzastupljeniji prateći efekti Sildenafil Citrata sa stopom učestalosti oko 2% uključuju: glavobolju, crvenilo, dispepsiju, poremećaj vida, nazalnu kongestiju, bol u leđima, mialgiju, mučninu, vrtoglavicu i groznicu.

Sledeći prateći efekti javili su se  kod manje od 2% pacijenata tokom kontrolisanih kliničkih istraživanja, stoga uzročni odnos uzimanja leka i pojave istih nije utvrđen.

 • Celokupni organizam: edem na licu, fotosenzitivna reakcija, šok, astenija, bol, drhtavica, slučajni pad, abdominalni bol, alergijska reakcija. Bol u grudima, slučajna povreda.
 • Kardiovaskularni: AV blokada, posturalna hipotenzija, hipoenzija, miokardijalna ishemija, cerebralna tromboza, srčani zastoj, srčana mana, kardiomiopatija, abnormalni elektrokardiogram, angina pektoris, sinkopa, palpitacija, tahikardija, migrena.
 • Digestivni: suva usta, gastroenteritis, stomatitis, abnormalne funkcije jetre, ezofagitis, disfagija, rektalna. hemoragija, gingivitis, gastritis, povraćanje, kolitis, glositis.
 • Krvne i limfne: anemija i leukopenija.
 • Metabolička i nutritivne: žeđ, edem, giht, nekontrolisani dijabetes, hiperglikemija, periferni edem: žeđ, edem, giht, nestabilni dijabetes, hiperglikemija, periferniedema, hiperuricemija, hipoglikemijska reakcija, hipernatremija.
 • Mišićno-sekeletne: artritis, mialgija, rupture tetive, tenozinovitis, bol u kostima, miastenija, sinovitis.
 • Nervne: ataksija, hipertonija, neuralgija, nuropatija, parastezija, tremor, vertigo, depresija, insomnija, somnabulizam, abnormalni snovi, umanjeni refleksi, hipestezija.
 • Respiratorni: laringitis, sinusitis, bronhitis, faringitis, uvećani sputum astma, veći kašalj. dispneja, ,
 • Koža :urtikarija, herpes simpleks, pruritus, znojenje, kožni čir, kontaktni dermatitis, eksfolijativni dermatitis.
 • Specijalni osećaji: očna hemoragija, bolu oku, katarakta, midrijaza konjuktivitis, tinitus, fotofobija, bol u uhu, suvoća očiju gubitak sluha,.
 • Urogenitalni: cistitis, nokturija, urinarna frekvencija, uvećanje grudi, urinarna inkontinencija, abnormalna ejakulacija, genitalni edem i anorgazmija.

 Kamagra bombone – Predoziranje

U studijama sa zdravim učesnicima kojima su davane pojedinačne doze od 800 mg, štetne reakcije bile su slične kao i kod nižih doza, ali stopa incidence i ozbiljnosti neželjenih efekata bila je u porastu, znog čega je neophodno usvojiti standardne standardne mere podrške.

Ne očekuje se da će hemodijaliza pružiti nove podatke, budući da je sildenafil duboko uronjen u plazmu proteina i ne eliminiše se putem urina.

Upotreba tokom trudnoće

Preparat je svrstan od strane američke FDA u red lekova kategorije rizika B, te se stoga Kamagra bombone se ne preporučuju ženama. Ne postoje adekvatne ili dobro  kontrolisane studije upotrebe sildenafila kod trudnih žena.

Zasnovano na animalnim podacima, Sildeanfil citrat ne povećava rizik od štetnih posledica po razvoj kod ljudi.

Razmatranja vezano za dojenje

Kamagra bombone ne savetuju se ženama za upotrebu.
Ne koristite ovaj lek a da prethodno niste obavestili vašeg doktora o tome da li dojite bebu..

Kamagra Bombone – Kupovina

Možete onlajn kupiti Kamagra bombone  na našem sajtu po povoljnoj ceni. One su proizvedene od strane indijske kompanije Ajanta Pharma Limited, i to u formi blister pakovanja od po 4 polo bombone.

 Odricanje od odgovornosti

Gorenavedene informacije predstavljaju najadekvatniji izvor podataka, bez bilo kakvog vida garancije, izražene ili implicirane.

Kamagra Bombone – Kompletan cene i ušteda

Bombone cene i usteda slika

KB povrat novca slika

Kamagra Bombone Iskustva

Dušan 46 godina – Smederevo

dusan kamagra bombone

“U Julu sam napunio 46 godina, zdrav, prav, jak kao bizon. Od prošle godine doduše pijem lekove za povišeni krvni pritisak. Kako sam počeo sa tom terapijom, tako su mi erekcije počele da slabe, a povremeno i da izostanu. Kamagra bombone su mi baš pomogle. Očvrsne me kao srednjoškolca, kao kad sam imao 20 godina. Doslovno sam zaboravio kako to izgleda. Ja sam srećan, a moja supruga je još srećnija rezultatima koje daje ova magična bombonica”

mama sexy 35

sexy mama 5 zvezdica

“Već neko vreme se vučem sa jednim momkom. Dobar je skroz, ali seks nije baš na zavidnom nivou. Valjda je i on to primetio, pa je nabavio Kamagra Bombone. Nemam pojma odakle mu, valjda od nekog druga, ali odakle god da je, ruke mu se pozlatile. Kad je tek uzeo, sprdali smo se i smejali, ali ubrzo je usledio šok. Seks je bio fantastičan. Kao onaj film, dva sata nezaboravnog programa. Od tad nam je uvek pri ruci.”

Dejan – Leskovac

dejan leskovac slika

“Imam povremene epizode i pojave erektilne disfunkcije. Po poseti lekaru, zaključak je bio da je to usled stresnog života i pregustog rasporeda posla. Probao sam bombone od 50 mg  i rezultati su neverovatni. Supruga i ja smo oduševljeni i kao tridesetogodišnjaci smo veoma aktivni i non stop jurcamo za trogodišnjom ćerkicom. Nismo previše koristili ove pilule, otprilike jednu na mesec dana ili nesto više. U svakom slučaju, toplo preporučujemo, onako porodično.”

Milan – Čačak

milan cacak

“Što se efekata tiče, za oko mi je zapalo da mi je bolja cirkulacija i protok krvi do penisa, kao i da imam nekako više izdržljivosti i snage. Pijem Kamagra Bombone  od 50 mg.

Ne sviđa mi se što kad god popijem tabletu, narednih sat vremena kao da sam prehlađen. Zapuši mi se nos, slinavim, budem sav grogi. To je sve od nuspojava. Preporučujem, šta više, već sam navukao kolegu da proba.”

Zoran – Kraljevo

zoran kamagra bombone

“U startu sam bio veoma skeptičan, ali sam posle dosta razmišljanja naručio Kamagra bombone da probam. Nemam dovoljno reči hvale za ove tablete. Ponovo se osećam kao da sam muškarac u najboljim godinama. Odlično deluju na mene. Nema nikakvih problema. Stvarno odličan proizvod. Obožavam ga. Hvala vam što postojite”

Mladen – Kruševac

mladen 5 zvezdica

“*ebo me onaj koji me nagovori da uzmem ovo čudo. Radi posao, nema šta. Diže kitu kao zmaj, drži po 3 – 4 sata, ne pada, stvarno. Ali brate, ubi me tintara. Kako da istempiram pošteno kad ću da jebem, kad ću da popijem tabletu, kad ne znam od bolova gde mi dupe, a gde mi glava. Ako ima neka bez glavobolje, daj za sve pare. Ovako, samo povremeno, kad skupim mu*a.”

Rade – Subotica

5 zvezdica rade bombone

“Probao, oduševio se. Najpre su radile vrh, ali vremenom sam razvio toleranciju, možda posle 2 – 3 meseca. Bilo je kao da imam ponovo 16 godina, samo još energičnije i za razliku od tada, sad imam gde i da metnem. Ali ove super erekcije nisu portajale duže od trećeg meseca. Posle je sve onako, vraćeno u normalu. Mislim, rade one posao, ali nije to onako ludački kao na početku.Ipak 5 zvezdica zbog povratka u mladost”

Dragan – Pančevo

5 zvezdica dragan pancevo kamagra

“Kamagra Bombone sam našao da su veoma efektivne. Više nego neke koje sam ranije koristio. Uspeo sam da održim ekstremno čvrste erekcije čitavih 3 sata i 45 minuta. Od neželjenih efekata, samo mogu da prijavim šmrcanje i neki zamor u očima, kao kad dugo zevam u televizor.

Ono što me je iznenadilo je da mi je krvotok bio povećan do penisa i sledeći dan. Ako bih pomislio na seks, stvorila bi se erekcija. Veoma interesantno, svakako ću nastaviti da ih koristim.”

Summary
product image
Aggregate Rating
4.5 based on 9 votes
Brand Name
Kamagra
Product Name
Kamagra bombone
Price
RSD 599
Product Availability
Available in Stock