Kamagra Gel

Kamagra Gel glavna slikakamagra gel cene slikaKamagra gel broj telefona gel narucivanje slikaŠta je Kamagra Gel?

Kamagra Gel je definitivno najbolji tretman za erektilnu disfunkciju. Kako samo ime ukazuje, ovaj lek je napravljen od želatinaste materije koja se potpuno razlaže u ustima neposredno pre gutanja.

Kamagra gel je veoma jednostavan za upotrebu.

Supstanca u leku je zapravo i njen glavni sastojak, Sildenafil citrat. Za razliku od tableta, ne mora da se proguta. Stoga će  odgovarati starijim muškarcima i generalno svima koji se susreću sa poteškoćama pri gutanju.

On se veoma brzo apsorbuje u krv i time daje brže erekcije. Lek reaguje momentalno u telu i vidljive rezultate pokazuje svega 15-20 minuta nakon uzimanja.

Lek je PDE5 inhibitor. Takođe i klasa kojoj pripada je PDE5 inhibitori. Kamagra gel je prilicno pristupacan i bez prevelikih izdataka može biti dostupan svima.

Kako lek deluje?

Radni mehanizam je poprilično jednostavan. Najprostije rečeno, ovaj medikament se suprotstavlja svim faktorima koji dovode do erektilne disfunkcije kod muškaraca, i tako nam vraća zdrav seksualni život.

Kako lek dolazi u kontakt sa našim krvotokom, dolazi do otpuštanja azot moniksida. Azot monoksid je potreban za opustanje mišića i krvnih sudova penisa i penisne regije.

U protivnom oni bivaju suženi zbog slabe prokrvljenosti penisne regije. Čak i ako su arterije penisa otvorene, krv ne dopire do njih osim na silu.

To prisilno dovođenje krvi u penis je zadatak cGMP enzima, koji u stanjima erektilne disfunkcije biva zamenjen sa PDE5 enzimima.

Kamagra gel u tim situacijama oslobađa cGMP enzime i blokira problematične PDE5 enzime i time uspostavlja ravnotežu. Lek je fenomenalan. Daje brze rezultate i ostaje aktivan u organizmu čitavih 5 sati.

Kamagra gel infografik slika

Ipak, treba naglasiti da bez seksualne telesne stimulacije Kamagra gel ne deluje.

Ko sme da koristi Kamagra gel?

Kamagra gel je samo za mušku upotrebu.

Smeju li žene i deca da koriste preparat?

Lek nije preporučljiv za žene i decu. Samo odrasli muškarci stariji od 18 godina ga mogu koristiti za lečenje erektilne disfunkcije.

Ko ne sme da ga koristi?

Određena medicinska stanja i bolesti striktno nalažu zabranu upotrebe Kamagra preparata.

Veoma je važno da ste upoznati i dobro informisani o svim medicinskim stanjima koji brane upotrebu ovog leka.

Neki od njih su:

 • poremećaji krvarenja,
 • čirevi,
 • kardiovaskularni problemi,
 • srčani udari,
 • dijabetes,
 • visoki ili niski pritisak,
 • srpasta anemija,
 • problemi sa jetrom
 • problemi sa bubrezima i sl.

Posavetujte se sa vašim lekarom i tek tada se odlučite za tretman lekom.

Da li Kamagra Gel poboljšava seksualni život?

Kamagra gel je jedan od najboljih preparata za potenciju. Efikasno pomaže i poboljšava seksualni život kod muškaraca. Lek je u svim krugovima hvaljen i preporučivan, i to je verovatno najbolji dokaz da pomaže i poboljšava seksualno iskustvo.

Da li lek ima uticaja na libido(povećenje želje)?

Lek jedino deluje na rešavanje problema erektilne disfunkcije, nema nikakvog uticaja na libido, na seksualnu želju.

Da li je seksualni nagon potreban da bi lek delovao?

Da bi optimalno delovao potrebna je seksualna stimulacija. Muškarci koji uzmu lek bez uzbuđenja i seksualne stimulacije neće postići željeni rezultat. Lek ne deluje dokle god niste seksualno uzbuđeni.

Kamagra Gel – Koja je prava doza?

Preparat je u prodaji dostupan u tri doze, 25 mg, 50 mg i 100 mg. U zavisnosti od stanja i težine erektilne disfunkcije, muškarcima se prepisuju adekvatne doze. Godine pacijenta i uzrok problema utiču na određivanje doze.

Najčešće prepisivana doza Kamagra gel preparata je 50 mg(pola kesice). Dodatno može biti povećana na 100 mg ili smanjena na 25 mg. U zavisnosti od tolerancije, reakcije i potrebe, mogu se uvesti i druge doze.

Šta raditi ako propustimo dozu?

Ovde nije moguće propustiti dozu. Kako se ovaj lek ne prepisuje na svakodnevnu upotrebu već po potrebi, kad nastupi seksualna želja, tad se i uzima.

Šta raditi ako uzmemo veću dozu od preporučene?

Ako uzmemo više leka nego što je preporučeno nastupa predoziranje. Predoziranje može imati ozbiljne nuspojave i najbolje je držati se preporučene doze.

Šta da radimo ako nam Kamagra gel ne deluje po prvom uzimanju?

Iako retko, može doći do toga da nakon uzimanja preparata nema nikakve reakcije. Zapravo to se može desiti i više puta, dva, tri… ali nemojte prestati sa uzimanjem leka.

Kamagra gel na svakog može delovati različito jer smo svi mi različite jedinke. Jedno je sigurno, posle nekoliko puta će definitivno doći do reakcije.

Koja je preporučena procedura konzumacije?

Kamagra gel se razlaže u ustima odmah po uzimanju. Lek se ne uzima sa vodom. Uzimanje leka oko sat vremena pre odnosa je idealno. Iako izuzetno brzo reaguje sa krvotokom i daje brze rezultate, savetuje se uzimanje na vreme.

Preporučuje se uzimanje od maksimalno jednom dnevno.

Uzimanje više puta tokom 24 časa može biti izuzetno štetno po zdravlje.

Da li ga možemo uzimati na prazan stomak?

Kamagra gel ako se uzme na prazan stomak mnogo brže deluje. Pri testiranju na pun i prazan stomak, dolazimo do zaključka da na prazan stomak mnogo brže deluje.

Treba izbegavati masnu i tešku hranu kako ne bi odgodili željeni rezultat.

Koji su negativni efekti Kamagra gela na zdravlje?

Postoje određena neželjena dejstva koja kratko traju i nisu preterano opasna. Ona se javljaju kao reakcija na delovanje leka. Kada se telo navikne na prisustvo leka, ovi simptomi prestaju da se pojavljuju. Kod njihove pojave nije potrebna medicinska pomoć.

Česte nuspojave uključuju:

 • glavobolje,
 • zamućeni vid,
 • osetljivost na svetlo,
 • proliv,
 • povraćanje,
 • crvenilo u licu,
 • bolovi u mišićima,
 • bolovi u leđima,
 • uznemireni stomak i sl.

Da li Kamagra Gel ima ozbiljna neželjena dejstva?

Kada se doza ne uzima po propisanom režimu, šanse za ozbiljna neželjena dejstva se uvećavaju i mogu ozbiljno da utiču na zdravlje pacijenta.

Brza medicinska pomoć je često potrebna.

Nepravilan rad srca, problemi sa disanjem, produženi grčevi mišića penisa, srčani udar, moždani udar, bolovi u grudima, visok pritisak i sl. su ozbiljni znaci da treba potražiti pomoć.

Da li je bezbedno pušiti nakon uzimanja Kamagra gela?

Pušenje nije preporučljivo tokom korišćenja.

Koje je adekvatno mesto za čuvanje leka?

Lek treba čuvati na sobnoj temperaturi. Temperatura prostorije bi tebalo da je između 15 i 30 stepeni celzijusa.

Druga bitna stvar je da lek treba čuvati u zatvorenoj kutiji, pošto je gel reaktivan to će ga držati bezbednim. Treba ga držati dalje od dece i žena. Ne sme se držati na svetlu, blizu vlage ili nekog izvora toplote.

Dakle, čuvati u mračnom, relativno hladnom i čistom mestu. Lekove sa isteklim rokom baciti, nikako ne čuvati ili konzumirati.

Koje su Mere predostorožnosti?

Osobe osetljive ili alergične na sildenafil citrat ne smeju koristiti Kamagra gel pošto je to aktivni sastojak istog.

Ne upravljajte vozilima ili teškim mašinerijama, niti drugim komplikovanim radnjama dok ste na leku jer može doći do vrtoglavica.

Unosom alkohola možemo odložiti dejstvo leka. Stoga ne konzumirajte alkohol!

Ne konzumirajte teške i masne obroke sa lekom. Time odlažete dejstvo leka.

Obavestite vašeg lekara i posavetujte sa njim se pre uzimanja leka.

Držite lek dalje od žene i dece.

Nitrati i lekovi na bazi nitrata mogu biti štetni u kombinaciji sa lekom.

Kamagra gel treba koristiti samo za lečenje impotencije i nikako nije garancija za siguran seks.

Stariji muškarci bi trebalo da uzimaju lek isključivo na preporuku lekara.

Nikada ne delite lekove sa drugima.

Da li Kamagra gel ima interakcije sa drugim lekovima?

Kamagra gel reaguje sa sledećim lekovima i nikada ih ne treba uzimati zajedno.

 • Eritromicin
 • Cimetidin
 • Biljni suplementi
 • Rifampin
 • Methscopolamin
 • Nitrati
 • Lekovi za srce
 • Itrakonazol
 • Ketokonazol

Da li je Kamagra gel dostupan u običnim prodavnicama?

Nemojte tražiti ovaj lek u običnim radnjama.

Kamagra Gel Cena – Kompletan cenovnik i ušteda

kg cene i usteda slika

povrat novca slika

Kamagra Gel Iskustva

Miša 49 godina – Subotica

kamagra gel iskustva misa

Zdravo. Imam 49 godina. Pre dve godine unapređen sam na višu rukovodeću poziciju.

Dodatni stres na poslu bio je prevelik i to je doprinelo mojoj sposobnosti da održim odgovarajuću erekciju za seks.

Razgovarao sam sa svojim prijateljem koji ima sličan problem i on mi je predložio da nadjem kamagru preko interneta. Ukucao sam u pretraživač kamagra gel cena, izašao mi je ovaj sajt i naručio sam. Čekanje traje oko 24 časa a vredi, i čekanje i potrošen novac!

Smatram da efekti ovog leka traju oko 12 sati i da ga je najbolje uzimati bez alkohola i na prazan stomak. Prva tri puta kada sam ga koristio, bilo je neželjenih efekata, malo začepljenog nosa, neke manje gorušice i dijareje sledećeg dana. Do četvrte doze, neželjeni efekti su gotovo nestali! Moja supruga nije svesna šta pijem i komentariše koliko je dobar postao naš seks. Hvala.

Dragan 36 godina – Beograd

5 zvezdica slika

Da budem kratak, Kamagra Gel nije ništa drugo nego čudo. Pola sata nakon uzimanja doze od 100 mg, erekcije su neverovatno čvrste i ne jenjavaju. Ranije sam primetio da bi inicijalna ejakulacija nakon vaginalne penetracije trebalo bi da se desi nakon 30 sekundi do minuta – sa Kamagra Gel -om to I DALJE traje.

ALI, tokom drugog odnosa (nakon pola sata odmora, naravno), supruga nije mogla da isprati moj tempo! Nisam ejakulirao drugi put te noći, ali da smo hteli, siguran sam da bih mogao. To nije cilj, – ali, po prvi put U MOM ŽIVOTU doveo sam ženu do orgazma tokom odnosa – bez ručne stimulacije i to TRI PUTA TOKOM JEDNE VEČERI, i četvrti ručno za naš lični skor.

Mali pregled – Imam 36 godina i problem sa održanjem erekcije, osim pri mastrubaciji, ili sam tako mislio. Dok nisam počeo da je uzimam, mislio da znam šta je čvrsta erekcija.

Naručio sam Kamagra Gel onlajn zbog stidljivosti, nažalost.

Takođe, za ljude koji žele da znaju (ili su sumnjičavi zbog pratećih efekata), postoji par pratećih reakcija, od kojih se kod mene ispoljilo crvenilo, koje je detektovano u ali to je u skladu sa  informacijama i upozorenjima.

Moje lice je postalo svetlo crveno za 15 min ili nakon uzimanja preparata. Crvenilo je trajalo oko 5-10 min.

Nakon poslednja dva uzimanja Kamagra Gel preparata svi propratni efekti su nestali, pretpostavljam da se telo već naviklo.

Milan 46 godina – Kragujevac

5 zvezdica milan kg

Ja sam 46-ogodišnji momak koji koristi lekove za hipertenziju (Renitek 10-mg dnevno), kao i Propecia lek. Mogu da postignem erekciju, ali imam problema sa održavanjem iste tokom odnosa. Obično mi erekcija nestaje 10 – 15 min nakon odnosa.

Pokušao sam sa Kamagra Gelom u različitim dozama, i utvrdio sam da je ekstremno efikasna u održavanju željene dužine erekcije

Ali sledećeg dana imam probleme sa glavoboljama.

Počeo sam sa dozom od 25 mg, i smanjio je na 12.5 mg (usitnio sam gel od 100 mg na osam delova) i utvrdio da i sa tako umanjenom dozom mogu postići tvrdu erekciju, i postići značajno smanjenje glavobolje.

Moje iskustvo mi govori da je Kamagra zapravo veoma moćan preparat za potenciju koji možda nije neophodno unositi u dozi većoj od 50 mg (to važi za muškarce zdravstvengo stanja sličnog mom).

To je sigurno najveća stvar koja mi se ikada desila. Mogu voditi ljubav 3 puta dnevno, i učiniti  devojku srećnom.

Uzgred, visok sam 177 cm i težak 77 kg.

Nadam se da će ovo pomoći nekim ljudima koji bi tek trebalo da počnu sa korišćenjem i imaju poteškoće u održavanju erekcija.

Goran 32  godine – Kraljevo

5 zvezdica goran kamagra gel

Uzimam lekove za lečenje visokog pritiska zbog kojih moje erekcije nisu mogle trajati toliko dugo. Doktor mi je rekao da probam da uzmem lek na bayi Sildenafil Citrata. Uzeo sam Kamagra Gel. Desla se instant erekcija koja dugo traje.

Seks je bio divan i trajao je dugo. Kada sam svršio, bio je potpuni vrhunac.

Erekcije su se javljale svakodnevno, pa sam morao da masturbiram.

Od pratećih pojava javilo mi se crvenilo lica praćeno malom vrtoglavicom, inače nisam imao drugih problema. Samo bih želeo da kažem da je cena izuzetno pristupačna.

Uzimao sam 50 mg tri puta nedeljno.

Čedomir – Niš

5 zvezdica cedomir nis

Prvi put sam Kamagra Gel probao u cilju produžavanja erekcije. Bilo je odlično, ipak, posle snažnog prvog, postizanje drugog orgazma nešto slabije ide (vremenom ću možda i postizati drugu erekiju bez Kamagre).

Zaključio sam da je  korisna samo za problem sa erekcijom (za koju je i reklamirana), dok je postizanje orgazma može a i ne mora zavisiti od leka.

Djordje – Novi Sad

5 zvezdica djordje

Uzimam 50 mg(pola doze Kamagra Gela) oko 9:15. Čekam oko sat vremena. Ne osećam nikave fizičke promene.Samostimulacija je jednostavna. Erekcija se brzo javlja i traje par minuta. Neko vreme stimulacija nije moguća. Pa sačekam oko 20 min, i opet krenem. Ovaj put sam mastubirao do vrhunca. Zapazio sam da se moja erekcija nije odvijala brzo kao prethodna. Oko 45 minuta kasnije, i dalje sam bio uzbuđen.

Samostimulacija je opet uradila svoje.Još povremeno osećam uzbuđenje ujutro.

Ne osećam nikakve prateće efekte.

KAMAGRA GEL NAJČEŠĆA PITANAJA – FAQ

Šta je Kamagra Gel i u koje se svrhe upotrebljava?

Kamagra Gel je lek koji se koristi za lečenje muškaraca sa erektilnom disfunkcijom.

Da li ga je bezbedno kupovati preko interneta?

Da, naravno, pod uslovom da kupujete Kamagra Gel od naše ovlašćene internet apoteke. Da biste bili sto posto sigurni da se radi o originalnom leku, potražite logo i hologram na telu kutije.

Da li Kamagra gel deluje?

Za većinu muškaraca Kamagra je vrlo efektivna.

U kliničkim studijama , 94 posto muškaraca koji su koristili početnu dozu od 50mg su uspeli da ostvare erekciju dovoljno čvrstu za uspešan seksualni odnos.

Manja doza od 25 mg, se pokazala efektivnim za 73 posto korisnika, a viša doza od 100 mg je bila uspešna u 97 posto slučajeva.

Od čega je Kamagra gel napravljen?

Aktivni sastojak je sildenafil citrat. Lek takođe sadrži i mikrokristalin celulozu, Natijum kroskarmelozu, kalcijum hidrogen fosfat (u prahu), magnezijum stearat, hipromelozu, titanijum dioksid ( E 171), laktozu monohidrat, triacetin, karmin aluminijum (E132).

U kojim dozama se može kupiti?

Kamagra gel možete nabaviti u dozama 100 mg.

Koja je prosečna cena Kamagra Gela?

Cene variraju od količine, ali u principu kreću negde od 399 rsd kutiji kada se kupi pakovanje od 50 komada do 1000 rsd po kutiji kada se kupi jedno pakovanje od 7 gelova. Cena varira samo u zavisnosti količine koju kupujemo .

Koliko je vremena potrebno da Kamagra gel počne da deluje?

Kod većine muškaraca, efekti  se mogu osetiti već nakon 30 do 60 minuta od trenutka uzimanja. Veoma je važno da sam lek nema svrhu, već je neophodna seksualna stimulacija kako bi isti delovao.

Kada je popijem, hoću li momentalno dobiti erekciju?

Ne. Kao što piše u uputstvu za upotrebu, Kamagra gel treba uzeti oko sat vremena pre očekivanog seksualnog odnosa. Do erekcije će doći samo ako je korisnik seksualno uzbuđen.

Kad je popijem, koliko dugo ću osećati efekte?

Kada popijete Kamagru, možete očekivati početak delovanja nakon nekih sat vremena i trajanje narednih 4 sata. Mada, svi su muškarci različiti, manje ili više otporni, te je to vreme vrlo često različito. Svakako, strogo se savetuje uzimanje samo jedne tablete u toku 24 časa, nikako više.

Da li je pametno uzimati Kamagra gel svaki dan?

Ne savetuje se uzimanje više od jednog doze od 100 mg dnevno – jedan gel. Lek uzimajte samo onda kada mislite imati seksualne odnose. Ako planirate imati seksualne odnose više od 2 puta nedeljno, možda bi trebalo da pokušate sa nekim drugim lekom za ED, kao na primer tadafilom.

Mogu li popiti dva gela odjednom?

Ne. Veoma je važno da poštujete pravila korišćenja i uzimate jednu dozu dnevno, ili kako vam je već lekar prepisao.

Da li žene smeju da ga koriste?

Ne. Ako ste žena, ovaj lek nije za vas. Uprkos svim informacijama koje možda kruže internetom, trenutno ne postoji ženska Kamagra.

Koji lek je bolji: Kamagra ili Cialis?

I jedan i drugi lek se koriste za lečenje impotencije kod muškaraca, ali sadrže različite aktivne sastojke, što bi značilo da dok ne probate oba, nećete znati koji vam više odgovara. I jedan i drugi lek imaju svoje prednosti i svoje mane.

Tokom konsultacije, vaš lekar će u razgovoru sa vama proceniti koja je opcija bolja i koji lek će vam više odgovarati, u skladu sa vašom medicinskom istorijom i trenutni stanjem.

Da li ću imati neželjena dejstva od korišćenja Kamagra gela?

Ona poput mnogih drugih lekova, može dovesti svoje korisnike do nekih nuspojava, ali bitno je napomenuti da se oni ne javljaju kod svih. Ako vam se javi neka alergijska reakcija ili razvijete erekciju koja traje duže od 4 sata i praćena je bolom, ili prijapizam (abnormalno krivljenje penisa), momentalno potražite pomoć.

Pročitajte pamflete namenjene pacijentima, i potpuno se upoznajte sa svim nuspojavama i interakcijama pre upotrebe leka.

Da li je Kamagra bezbedna za korišćenje?

Kamagra gel je rigirozno testiran kako bi se ispitala njegova bezbednost. Vaš lekar ili farmaceut će u razgovoru sa vama proceniti vaše stanje i upoznati vas sa svim opasnostima kod korišćenja ovog leka. U obzir će se uzeti vaše trenutno zdravstveno stanje, lekovi koje uzimate, suplementi, moguće interakcije i sl.

Da li može imati interakcije sa ostalim mojim lekovima?

Kamagra gel može imati interakcije sa vašim lekovima, posebno sa onim lekovima koji se koriste u lečenju srčanih stanja ( lekovi na bazi nitrata). Svakako, trebate obavestiti svog doktora o vašoj kompletnoj medicinskohj istoriji kako bi isključili moguće interakcije koje često mogu biti vrlo opasne.

Šta se dešava ako uzmemo više Kamagra gela nego što je propisano?

Ozbiljne nuspojave se mogu javiti onim osobama koje iz nekog razloga uzmu višu dozu ovog leka od propisane. Ova neželjena dejstva mogu biti različita od čoveka do čoveka, ali svakako u slučaju predoziranja, savetujemo momenalno javljanje najbližem domu zdravlja ili hitnoj, kako bi vam se ukazala adekvatna pomoć.

Smem li piti sok od grejpfruta dok sam na terapiji Kamagrom?

Savetuje se izbegavanje soka od grejpfruta do se koristi sildenafil. Hemijska supstanca koja se nalazi u soku od grejpa može uticati na količinu tog aktivnog sastojka koji biva apsorbovan u krvotok, te se mogu javiti ozbiljne nuspojave.

Šta je to generička Kamagra?

Generička Kamagra je ime dato verzijama ovog leka koje nisu potekle od zvaničnog proizvođača, ali imaju isti aktivni sastojak, Sildenafil. Oni imaju iste sastojke, iste doze, isto deluju samo ih ne pravi Ajanta Pharma. Pošto nisu brendirani, ovi lekovi su često dosta jeftiniji, samo im je pakovanje malo drugačije.

Da li postoji biljna Kamagra?

Neki lekovi koji tvrde da su biljne alternative Kamagri postoje, ali većina njih nije prošla adekvatno testiranje, te bilo kakvi podaci o njihovom učinku i pravilnom doziranju su prilično limitirani.

Svakako, ako se odlučite da probate neko od biljnih rešenja za lečenje impotencije, pre svega, posavetujte se sa vašim lekarom, jer koliko god to bilo prirodno i biljno, svaki lek može imati interakcije i u kombinaciji sa dugim lekovima može predstavljati rizik po vaše zdravlje.

Summary
product image
Aggregate Rating
4.5 based on 24 votes
Brand Name
Kamagra
Product Name
Kamagra Gel
Price
RSD 599
Product Availability
Available in Stock

5 Comments

  1. Alkohol vrlo verovatno može biti jedan od razloga, ako ne i glavni razlog, zbog kojih možete i imati probleme sa erektilnom disfunkcijom.

   Alkohol se često koristi kao ventil za borbu protiv anksioznosti kako u društvenim situacijama, tako i u seksualnim situacijama, i često može negativno uticati na seksualnu funkciju.

   Konzumacijom alkohola smanjujemo količinu krvi koja se zadržava u penisu i time se otežava mogućnost ostvarivanja erekcije. Ako ste imali ranijih problema sa erekcijom i uzimate Kamagra Gel za lečenje, savetuje se izbegavanje alkohola u širokom luku.

   Alkohol je depresiv, što znači da može smanjiti seksualnu želju i mogućnost ostvarivanja erekcije, posebno ako se koristi u prekomernim dozama. Drugim rečima, preterivanje u konzumaciji alkohola direktno smanjuje mogućnost ostvarivanja erekcije.

   Kamagra Gel Vam ne može spasiti erekciju ako ste celu noć preterivali sa alkoholom. Sa druge strane, umerena kozumacija alkohola ne bi smela da utiče na ostvarivanje erekcije.

   Kamagra Gel bi trebalo da ima optimalno dejstvo uz umereni unos alkohola.

  1. Kamagra Gel je generička verzija Sildenafil citrata. Osnovni brend ovog jedinjenja je izmislio Pfizer i na tržištu je poznatiji kao Viagra.

   I Viagra i Kamagra imaju isti sastav i potpuno identično dejstvo. Apsolutno ne postoji razlika između njih. Jedina razlika je što je Kamagra višestruko jeftiniji lek.

   I Kamagra i Viagra imaju identičnu listu neželjenih dejstava.

   Različiti korisnici mogu iskusiti različite nuspojave, svaki organizam je jedinstven.
   Detaljne informacije o neželjenim efektima Kamagre i zašto je bolje odlučiti se za korišćenje Kamagre imate na stranici.

   Kao i svaki drugi lek, Kamagra Gel ima određene nuspojave koje se mogu javiti pojedinim muškarcima pri korišćenju.

   Ta neželjena dejstva nisu strašna i preterano opasna ako se pridržavate svih pravila korišćenja.

   Poznata neželjena dejstva korišćenja Sildenafil Citrata u lečenju ED:

   • Glavobolja
   • Mučnina
   • Proliv
   • Vrtoglavica

   Ukoliko osetite da se nuspojave pogoršavaju, smesta prestanite sa korišćenjem ovog leka. U retkim slučajevima može doći do ozbiljnih nuspojava kao što su bolovi u grudima ili abnormalni srčani ritmovi. Momentalno kontaktirajte lekara ukoliko dođe do ozbiljnih neželjenih dejstava.

 1. DA LI JE KAMAGRA BEZBEDNA?

  Da, Kamagra je 100% sigurna ako je uzimate na propisan način. KamagraGel je registrovani generički lek koji sadrži Sildenafil citrat i koji je najpopularnija supstanca koja se koristi za lečenje i tretman kod nemogućnosti da se doživi erekcija na tržištu.

  Jedna od značajnih prednosti Kamagra gel preparata bez recepta je njegova cena koja je daleko niža od ostalih generičkih i brendiranih lekova koji sadrže Sildenafil.

  Mehanizam delovanja Kamagra Gela je isti kao kod Viagra tableta, jer oboje sadrže sildenafil. Preparat ima deluje isključivo u kombinaciji sa seksualnom stimulacijom i deluje tako što povećava dotok krvi u penis.

  Kamagra Gel je sigurna i efikasna isto kao i tablete brenda Viagra. Kamagra Gel ne leči ED, ali pomaže muškarcima koji pate od problema s erekcijom da ponovno imaju seksualne odnose s više uživanja i seksualnog zadovoljstva.

  Dugotrajna upotreba potencijalno može povećati rizik od psihološke zavisnosti. Dakle, obratite se svom lekaru pre nego što uzmete i razgovarajte o dugoročnom korišćenju.

Leave a Reply