Kamagra Šumeće Tablete

Kamagra Sumece Tablete glavna slikakamagra sumece tablete cene slikabroj telefona slika 10kamagra sumece tablete narucivanje slika

Šta su Kamagra šumeće tablete?

Kamagra Šumeće Tablete su novina u lečenju erektilne disfunkcije. Totalno su drugačije od tableta ili bombona.

Muškarci neće više morati da gutaju tablete, pilule ili bombone. Ovim medikamentom je uvedena apsolutna revoluciju u lečenju erektilne disfunkcije.

Možete vratite vašu muškost jednostavnim ispijanjem čaše vode.

Tableta se izuzetno brzo rastvara u vodi koju treba da popijemo, i to je sve. Ovaj lek takođe sadrži sildenafil citrat, poput drugih lekova za erektilnu disfunkciju.

Kamagra šumeće tablete daju brze rezultate, svega 20ak minuta, za razliku od drugih lekova.

Kako ovaj lek deluje?

Kamagra šumeće Tablete su PDE5 inhibitori isto kao i uobičajene kamagra tablete. Za postizanje erekcije, dobar protok krvi do penisa je imperativ.Kamagra Sumece Tablete Infografik Slika

Ali zbog prisustva PDE5 enzima u krvi do toga ne dolazi. Ovaj medikament koristimo da upravo to neutrališemo i čini da se krvni sudovi reproduktivnih organa šire.

Time se omogućava lakši protok krvi i samim tim čvršće erekcije. Lek deluje na PDE5 enzime i onemogućava njihovo delovanje. Kada PDE5, kao glavni krivac, ne deluje, više nema ni problema.

Da bi lek delovao, seksualna stimulacija je nužna.

Ko može da koristi Kamagra Šumeće Tablete?

Samo muškarci smeju da koriste ovaj lek i to samo za lečenje erektilne disfunkcije.

Da li žene i deca smeju da ih koriste?

Ne postoji razlog za korišćenje kod žena i dece, stoga ne.

Ko ne sme da koristi Kamagra Šumeće Tablete?

Veoma je važno da vaš primarni lekar bude upoznat sa kompletnom zdravstvenom istorijom i potencijalnim zdravstvenim problemima.

Kod postojećih stanja poput srčanih oboljenja, kardiovaskularnih bolesti, problema sa pritiskom, bolesti bubrega, jetre, šloga, alergija na hranu, okolinu i prezervante i sl. treba biti pažljiv i nije preporučljivo korišćenje.

Da li tablete poboljšavaju seksualni život?

Širom sveta je poznato da ovaj lek leči erektilnu disfunkciju iz korena. Veoma je efektivan i uspešan lek za ED.

Da li ovaj lek utiče na libido korisnika?

Kamagra šumeće tablete ni najmanje ne utiču na libido pacijenta i samo i isključivo se koristi za lečenje impotencije.

Da li je seksualni nagon neophodan da bi lek delovao?

Da bi lek postigao optimalne rezultate seksulani nagon je neophodan. Bez njega će rezultati sigurno izostati.

Koja je odgovarajuća doza?

100 mg, jedna tableta je načešća i najprepisivanija doza za lečenje ED. Preporučuje se jedna šumeća tableta dnevno, ne više od toga. Ne treba eksperimentisati i menjati doze. Lek efektivno deluje 4 do 5 sati od trenutka uzimanja.

Šta ako propustimo dozu?

Kamagra šumeće tablete su fleksibilan lek. Uzima se sat vremena pre seksualnog odnosa. Takođe, uzima se samo pre seksualnog odnosa, te i nije predviđen za svakodnevnu upotrebu, samim tim propuštena doza i nije postojeći problem.

Šta ako uzmemo dozu veću od propisane?

Predoziranje lekovima je moguće kako slučajno tako i namerno. Uzimanje veće doze od propisane nazivamo predoziranjem. Koji god da su preduslovi predoziranja, rezultati su isti.

Može doći do ozbiljnih nuspojava i zdravstvenih problema. Od pospanosti i vrtoglavica, do srčanih problema i ozbiljnih problema sa vitalnim organima koji mogu ugroziti život. Izbegavajte predoziranje po svaku cenu.

Šta da radimo ako Kamagra šumeće tablete ne deluju po prvom uzimanju?

Ne odustajte od leka. Često se dešava da lek ne deluje po prvom uzimanju. Nastavite sa uzimanjem leka i ne predajte tome ikakav značaj. Posle najkasnije 3 ili 4 uzimanja će sigurno doći do željenih rezultata.

Koja je preporučena procedura konzumacije leka?

Kamagra šumeće tablete se uzimaju sa vodom. Ubacite tabletu u čašu, sipajte vodu i kroz nekoliko sekundi tableta će se rastvoriti.

Popijte rastvor.

Lek uzimati sat vremena pre seksualnog odnosa. Više od jedne tablete dnevno ne preporučujemo.

Uzimati po potrebi, vodeći računa da vreme između dva uzimanja bude veće od 24 sata.

Mogu li se uzimati na prazan stomak?

Nema nikakvih neželjenih dejstava ako lek uzmemo na prazan stomak.

Zapravo, brzina delovanja i efikasnost leka je veća ako se uzima na prazan stomak.

Savetuje se izbegavanje uzimanja leka uz obilne i masne obroke jer umanjuju njegovo dejstvo.

Koji su negativni efekti na zdravlje muškarca?

Blage nuspojave su moguće i njih se ne treba plašiti. U slučaju da dođe do smetnji koje su dužeg trajanja i intenziteta, treba se javiti lekaru. Neke od nuspojava su proliv, crvenilo u licu, krvarenja iz nosa, glavobolje, vrtoglavice, mutan vid, bolovi u leđima, osetljiv stomak i sl.

Ovi simptomi ukazuju na delovanje leka.

Onog trenutka kad telo prihvati lek, sve nuspojave će prestati.

Da li ovaj Kamagra Šumeće Tablete imaju ozbiljne nuspojave?

U određenom procentu lek može izazvati ozbiljna neželjena dejstva i simptome. Često do toga dolazi ako eksperimentišemo sa doziranjem. Imperativ je da ako do ozbiljnih simptoma dođe, što pre potražimo pomoć.

Može doći do pojava poput teškoća sa disanjem, alergijske reakcije, osipi, otoci, bolovi u grudima, napadi, promene u vidu, bolne erekcije i sl.

Koja god da je poteškoća, treba se javiti doktoru i potražiti stručnu pomoć.

Da li je pušenje bezbedno tokom uzimanja tableta?

Ako koristite Kamagra Šumeće Tablete, nikako ne pušite cigarete.

Koje je pravilno skladištenje i čuvanje leka?

Neadekvatno držanje može upropastiti lek i dovesti ga do neupotrebljivosti. Sobna temperatura je prva bitna stvar za čuvanje leka.

To podrazumeva temperaturu od 15 do 30 stepeni celzijusa. Toplota, svetlost i vlaga su uslovi pod kojima lek propada.

Dakle čuvati u suvoj, mračnoj prostoriji na sobnoj temperaturi, daleko od izvora vode i vlage. Poželjno je da bude u kutiji i u čistim i higijenskim uslovima. Ako leku prođe rok, ne koristiti i baciti ga.

Mere predostrožnosti

 • Kamagra šumeće tablete ne pružaju zaštitu od HIVa i drugih seksualno prenosivih bolesti. Koristite poznate metode zaštite od njih.
 • Ne koristite lek ako ste alergični na aktivan sastojak, Sildenafil citrat.
 • Muške osobe sa određenim zdravstvenim tegobama ili pod određenim terapijama moraju obavezno konsultovati lekara kako bi im prepisao lek, i adekvatno podesio dozu.
 • Lek je samo za pacijente sa erektilnom disfunkcijom.
 • Ne savetuje se uzimanje leka sa nitratima ili kombinacija sa lekovima na bazi nitrata. Svakako konsultovati lekara u tim slučajevima.
 • Alkohol dolazi u konflikt sa rezultatima leka. Izbegavati konzumaciju alkohola dok traje terapija lekom.
 • Deljenje leka sa drugima nije dozvoljeno. Koristite samo svoj lek.
 • Držati lek dalje od žena i dece.

Da li Kamagra Šumeće Tablete imaju interakcije sa drugim lekovima?

Ako koristite neke od navedenih lekova ne bi smeli da ih koristite:

 • Nitroprusid
 • Cisaprid
 • Cimetidin
 • Eritromicin
 • Rifampin
 • Methscopolamin
 • Lekove na bazi nitrata
 • Lekove za hipertenziju
 • Lekove za srčane probleme
 • Itrakonazol
 • Ketokonazol

Da li su Kamagra Šumeće Tablete dostupne u prodavnicama?

Dostupne u odrđenim radnjama, ne i u običnim prodavnicama.

Kako i gde možemo kupiti putem interneta?

Nećete pogrešiti ako nas posetite i odatle naručite Kamagra šumeće tablete po najsigurnijim i najpristupačnijim cenama.

Kamagra Šumeće Tablete – Kompletne cene i dostava

k sumece cene i usteda slika

Kamagra Sumece Tablete povrat novca slika

Kamagra Šumeće Tablete Iskustva

Bajker – Bor

bor kamagra sumece tablete

“Probao sam par promo tabletica koje sam dobio od lekara. Doslovno sam bacio 3 ili 4 zbog lošeg tajminga (ženu bolela glava, pa nije raspoložena, pa ko zna šta već…). Poslednja koju sam uzeo je bila odlična, tvrd kao kamen i dugotrajan. Malo je skupa i treba voditi računa oko tajminga, ali ok. Zadovoljan sam efektivnošću i blagim nuspojavama Kamagra šumećih tableta od 50 mg. Pola sata sam čekao ali zato traje nekoliko sati.”

Žena majka kraljica – Vršac

vrsac 5 zvezdica

“Dok Kamagra šumeće tablete pomažu muškarcima, šta mi žene da radimo?? I nama mamama ponekad treba malo pomoći. Ove tabletice čuda prave kod mog muža, ali šta ja da radim. Pola tabletice koje mu je prijatelj preporučio su mu baš taman. Sat vremena čekanja je malo previše, ali šta sad da radimo. Jednom dnevno, ok, dva puta, aj nekako, ali izmori te. Kažem vam, pomozite i nama ženama da održimo korak inače ćemo se raspasti.”

Mirko – Jagodina

mirko jagodina kamagra

“Jako dugo sam oklevao sa uzimanjem ovog preparata, zato što sam negde pročitao da može izazvati brojne zdravstvene probleme. Posle nekog vremena i dugog vaganja, sam se rešio da probam. Uzeo sam jednu tabletu u 5 i 30 posle podne. Nikakve promene nisam osećao sve do 6 i 15. Posle 6 i 15, osetio sam kako mi se telo zagreva i kao da mi se glava puni. U 6 i 40 poslepodne, došla mi je devojka i ušli smo u sobu. Osećao sam neke promene u telu, neki čudan osećaj. Imao sam dugu i jaku erekciju (pre toga kad god bi imali odnose, mučio bih se i sa stavljanjem kondoma), sve zahvaljujući Kamagri. Sad bez problema mogu da održim erekciju i po par sati. Da imam seks i dva tre puta za redom. Primetio sam da mi je vreme potrebno za ejakulaciju isto kao i bez tablete, nema nikakve razlike. Jedina razlika je u održavanju erekcije.”

Milenko 59 godina – Beograd

 kamagra sumece tablete beograd

“Sinoć sam po prvi put probao Kamagra šumeće tablete i i dalje me drži utisak koliko je to dobra stvarčica. Imam 59 godina i prosto ne mogu da verujem da postoji neka tableta koja čini da se osećam kao da mi je 25. Erekcije su mi takoreći jače nego ikad. Ponekad mi se javi bol u glavi i napor neki u očima, ali zauzvrat dobijam seksualni život tinejdžera. Izbora nema.”

Milivoje 76 godina  – Novi Sad

milivoje novi sad

“U svojoj 76oj godini, koristim ove tablete kad god mi žena to dozvoli. I isplati se, uzmem pakovanje od 7 tableta i natenane ih trošim. Neću da se mnogo baci, ako iznenada mandrknem. Meni lično bolje deluju kada ih popijem pre obroka ili rano ujutru na prazan stomak. Od tegoba, imao sam glavoboljei gubitak vida, ali šta da se radi, ionako sam na izmaku snaga.”

Summary
product image
Aggregate Rating
4.5 based on 7 votes
Brand Name
Kamagra
Product Name
Kamagra Sumece Tablete
Price
RSD 599
Product Availability
Available in Stock