Turski med – Macun Med

turski med - macun med slika med za potenciju ceneMacun med broj telefonaFORMULAR ZA NARUČIVANJE

Turski med 43 i 240 gr

Turski Med Za Bolji Seksualni Život

Imate probleme sa seksualnim zdravljem i ne možete da nađete prirodan i pouzdan lek za Vaše probleme? Turski med za potenciju je pravi afrodizijak za Vas, jer ne stvara neželjene posledice ni nuspojave. Razlog leži u činjenici da su svi sastojci Macun med preparata 100% prirodni i ni jedan jedini sastojak nije veštačkog porekla.

Prvobitna uloga jeste lečenje erektilne disfunkcije, prerane ejakulacije kao i produžavanje seksualnog odnosa. Najbolja stvar u svemu jeste što Macun Med mogu da koriste oba pola, a ne samo muškarci za razliku od drugih lekova slične namene koji su isključivo namenjeni muškarcima.

Žene mogu osetno da poboljšaju protok krvi kroz vaginu, i na taj način da poboljšaju svoje seksualno zdravlje.

Kakav je ovo lek?

Turski Med se sastoji isključivo od endemskih biljaka. Savršen balans svih sastojaka, koji će biti ukratko opisani u tekstu, je upravo ono što daje fenomenalne rezultate i pogodnosti i muškarcima i ženama.

Obavljen je veliki broj eksperimenata kako bi se utvrdilo da li je Macun Med za potenciju efikasan, a takođe je ustanovljeno da sve biljke ovog medikamenta potiču sa Azijskog kontinenta, i tamo su u ovoj kombinaciji prisutni vekovima unazad.

Dakle, ova kombinacija koja leči impotenciju kod muškaraca se koristi na Istoku mnogo godina unazad pa tako ovo nije ništa novo u toj kulturi.

Turski Med i upotreba

Većina lekova ove namene je u obliku tableta ili kapsula, dok je Turski Med sirup koji se uzima oralno. Tehnički gledano, zbog strukture i sastojaka leka, nije moguće predoziranje ovim sa Macun Med preparatom, ali se svejedno ne preporučuje prekomerna upotreba.

Dnevna doza koja se preporučuje jeste jedna kafena kašičica i to važi i za muškarce i za žene.

Preporučena doza epimedyumlu macun meda je zapravo i dnevna dozvoljena doza koju ne treba prekoračivati a ona će biti sasvim dovoljna da dostignete maksimalan užitak u seksu.

Macun med upotreba je ubedljivo najlakša i najbezbednija.

Turski med – Dejstvo

Isti ne proizvodi nikakve nuspojave niti negativne prateće efekte kod muškaraca niti kod žena, bez obzira da li konzumirate svakodnevno, u dozvoljenoj ili prekomernoj količini pa možemo reći da je medikament 100% bezbedan i siguran.

Kada se radi o Macun Med dejstvu, ispod su navedena dejstva kod oba pola, kako biste znali šta da očekujete.

Muškarci:

 • Snažna erekcija koja dugo traje
 • Veći broj spermatozoida
 • Veći nivo samopouzdanja
 • Pojačan libido.

Žene:

 • Jaka želja za seksom
 • Otklanjanje straha
 • Pojačava vaginalni sekret i sprečava sušenje vagine
 • Pojačava lučenje estrogena
 • Veći nivo samopouzdanja

 MACUN MED – Prirodan lek 100%

Kako je i rečeno gore u tekstu, Turski Med je 100% prirodan medikament bez hemijskih aditiva i veštačkih elemenata koji neće izazvati nikakve probleme niti nuspojave.

Tegobe, kontraindikacije ili probleme nećete osetiti ni za vreme, ni nakon konzumacije ovog medikamenta.

Ovaj lek, epimedyumlu macun se takođe odobren i priznat od strane Ministarstva Zdravlja Republike Srbije.

Od čega se sastoji Turski Med?

Sastoji se od prirodnih sastojaka koji su biljnog porekla. Međutim, kako bi Macun Med proizveo efekte koji su neophodni za benefite koje imaju oba pola, potrebno je naći savršen odnos tih elemenata kako bi se efekti ostvarili. Ispod su navedeni svi sastojci ovog leka.

Epimedium

Ova biljka je pristuna i kineskoj medicini vekovima unazada i koristi se za lečenje i ublažavanje tegoba kod ženskih menopauza, ali i za poboljšanje seksualnog libida. Ikkarin je glavni sastojak biljke koji u sebi sadrži dosta azot-oksida, koji poboljšava protok krvi kroz genitalno područje i opušta mišiće.

Maca

Ovo je veoma snažan afrodizijak koji dolazi iz Perua a u kulturi te države je ova biljka označena kao sveta biljka koja leči seksualne probleme i eliminiše erektilnu disfunkciju.

U isto vreme znatno pojačava plodnost kod žena i kod muškaraca.

Tribulus Terrestris

Mnogi profesionalni sportisti uzimaju ovaj proizvod koji poboljšava kardiovaskularni sistem, ali i libido, posebno kod muškaraca, a u kombinaciji sa Macom pojačava plodnost kod muške populacije.

Cola Vera

Ovo je najbolji prirodni antidepresiv. Sadrži veliku količinu kofeina, tanine i antocijanina a upravo kombinacija ovih sastojaka drži telo budnim i sprečava dizenteriju i dijareju.

Ginkgo Biloba

Stare kulture, posebno u Južnoj Americi, od davnina koriste ovu biljku za opuštanje mišića ali i za borbu proitv stresa.

Takože poboljšava protok krvi u mozgu i u genitalnom području što za uzvrta pojačava libidu i poboljšava seksualno zdravlje kod muškaraca i žena.

Lesser Galangal

Ovo je zapravo kineski đumbir koji pored gastronmskih atributa ima i medicinske. Efikasno uklanja mučninu i stomačne tegobe a istovremeno povećava temperaturu tela.

Upravo to povećanje telesne temperature dovodi bolje cirkulacije, pa se erekcija postiže lakse i brže a kod žena stimuliše klitoris pa tako lakše uvodi žene u orgazam.

Mullbery Molasses

Na zapadu se ova biljka uveliko koristi za lečenje dijabetesa i problema gojaznosti, a takođe pruža odlične rezultate u borbi protiv menstrualnih problema, stresa, glavobolje i mučnine.

Znatno poboljšava imunološki sistem i povećava nivo hemoglobina.

Pčelin polen

Pčelin polen važi za jedan od najzdravijih sastojaka koji možete naći igdje. Preko 40% sastojaka ovog leka su proteini a poznato je da je pčelin polen nemoguće sintetizovati.

Matični mleč

Ovo je prirodni afrodizijak koji daje seksualnu energiju i poboljšava seks. Takođe i odlično revitalizuje telo čoveka, psoebno ukoliko je čovek bolovao od teških bolesti i uspeo da se izleči.

Ženšen

Poznati kineski afrozidijak poboljšava erekciju kod muškaraca i pojačava broj spermatozoida.

Jedan od najefikasnijih elemenata za povećanje plodnosti kod muškaraca.

Đumbir

Đumbir je poznat širom sveta kao preparat za otklanjanje stomačnih tegoba i dijareje, mada prekomerna upotreba može dovesti upravo do tih problema.

Efikasno uklanja erektilnu disfunkciju ali i infekcije stomaka i creva.

Kopriva

Ova biljka je prepuna kalcijuma i kaljiuma i efikasan je alat za borbu protiv povećanog krvnog pritiska. Takođe ima antimikrobno i aniinflamatorno dejstvo.

Bundeva

Bundeva efikasno rešava stomačne tegobe i probleme creva i želudca. Ukoliko se bundeva utrljava na kožu, dokazano ju čini mekšom i nežnijom.

Vanila

Poznata širom sveta, vanila ima prepoznatljiv sladak ukus a odličan je alat za efuroiju, smirivanje kao i povećanje libida.

Dokazano pojačava seksualni nagon i kod muškaraca i kod žena.

Zob

Jedan od najboljih antidepresiva koje možete naći a da su prirodnog porekla! Revitalizuje nervni sistem i povećava količinu estrogena.

Cvetni Med

Cvetni med je prepun magnezijuma, cinka, gvožđa, kalcijuma i bora koji pojačava nivo testosterona.

Upravo to dovodi do poboljšanja seksualnog odnosa.

Cimet

Cimet se koristi poslenjih 5000 godina u kulinarske ali u medicinske svrhe.

Ovaj začin slatkog ukusa veoma efikasno otklanja probleme ženskih polnih organa i značajno poboljšava gastrointestinalni sistem.

Macun Med – Dejstvo

Svi gore pomenuti sastojci, ukoliko su prisutni u određenoj količini, kada su u propisanoj meri, poboljšavaju cirkulaciju krvi u telu, pa na taj način dolazi i do lakšeg postizanja erekcije, odnosno boljeg lučenja vaginalnog sekreta koji je neophodan za kvalitetan seksualni odnos.

To dovodi do intezivnijieg odnosa i poboljšanja samog seksualnog zdravlja. Turski Med upravo, bez nuspojava i štetnih posledica, poboljšava intimni život muškaraca i žena.

Turski med – Poređenje sa drugim prepratima

Treba reći da za razliku od većine drugih lekova koji imaju istu namenu, Turski Med pre svega poseduje i sertifikat, odnosno odobrenje od zvanične medicinske ustanove koja garantuje za kvalitet leka.

On upravo svojim savršenim balansom prirodnih komponenti od kojih se sastoji daje fantastične rezultate i poboljšava kvalitetu seksualnog zdravlja.

Dok drugi lekovi izazivaju negativne posledice i nuspojave, Turski Med ne pravi nikakve nuspojave bez obzira koliko dugo i u kojoj količini koristite preparat. Drugi proizvodi imaju daleko kraće vreme delovanja, a kod nekih postoji i opasnost od predoziranja.

Transparentost Macun Med preparata i detaljan opis svakog sastojka jasno govori da je proizvod siguran, pouzdan i efikasan i kod muškaraca i kod žena.

Ko sme da koristi Turski Med?

Preparat epimedyumlu macun mogu koristiti i muškarci i žene, stariji od 18 godina, koji imaju probleme sa erektilnom disfunkcijom, manjkom samopouzdanja ili nedovoljnim lučenjem vaginalnog sekreta.

Takođe i potpuno zdravi muškarci i žene mogu koristiti Macun Med bez bojazni da će imati negativne posledice ili probleme.

Ukoliko imate probleme sa alergijom, srcem ili reumom, možete koristiti ovaj lek bez bojazni da ćete sebi proizvesti dodatne probleme. Ukoliko koristite neke lekove, Turski Med možete slobodno koristiti. Ipak, svakako se preporučuje konsultacija sa doktorom.

Turski med – Brzo i jednostavno naručivanje

Ukoliko žeite da poručite Turski Med, pošaljite nam ime, prezime, adresu i tačan broj mobilnog telefona kako bi paket stigao na Vašu adresu i bio uručen direktno Vama.

Takođe možete i da poručite putem našeg formulara za poručivanje, a ukoliko poručite radnim danom do 18h, isti stiže na Vašu adresu u roku od 24h.

Macun Med se pakuje u neutralno pakovanje koje ne otkriva sadrđaj paketa ni na koji način. Niko osim nas koji šaljemo, i Vas koji primate paket, ne može da zna šta se nalazi unutar paketa.

Mi garantujemo diskreciju, pouzdanost i kvalitet proizvoda! Ukoliko niste zadovoljni, možete tražiti zamenu za drugi proizvod, ili dobiti nazad Vaš novac!

TURSKI MED 43 GR – MACUN MED –  KOMPLETAN CENOVNIK I UŠTEDA

med cene i usteda

TURSKI MED 240 GR – MACUN MED – KOMPLETAN CENOVNIK I UŠTEDA

Kompletan cenovnik i ušteda

med narucivanje slika

TM povrat novca slika

Turski med Iskustva – Macun med iskustva

Mile 52 godine – Varvarin

„Volim ovaj med majke mi! Vredi sve pare! Kita se digne kao metak.

Kada mi se u ranim 50im pojavio problem sa ED, takoreći sam odustao od seksa, ali zbog Turskog meda ponovo se osećam tinejdžerski.

Sinoć sam prvi put uzeo celu kašičicu (inače sam uzimao pola) i imao odličan seks u roku od 15 minuta. Probudio sam se sa boljom erekcijom nego sinoć, možda i najboljom ikad i to sve u pola sna. Zamalo mi je falilo da probudim ženu. Ujutru je bila ljuta što nisam! Večeras, druga runda !!!

Samo uzmite i ne razmišljajte. Turski med cena je najpovoljnija na tržištu na ovom sajtu, pogotovo ako se uzme viđe teglica

Voja 75 godina – Kragujevac

„Starost 75 godina i redovni problemi sa erekcijom koji traju oko dve godine. Imao smo dobar seks sa ženom, ali u poređenju sa seksom od pre 5 ili 10 godina kada su erekcije bile prave i jake, to je bila loša zamena za seks.

Upravo sam kupio Tursko med Macun sa čudesnim rezultatima.

Posle 45 minuta, erekcije su bile jake kao pre 50 godina, čak i u vagini bih osećao kako pulsira i bubri.

Dva sata kasnije, sličan rezultat i čak se probudio sledećeg jutra sa vrlo prijatnom erekcijom. Jedva čekam sledeću seksualnu sesiju. Macun Med iskusva su neverovatna!“

Mirko Beograd

Imam erektilnu disfunkciju nastalu kao nuspojava na lekove za holesterol, kao i COPD / Plućnu Hipertenziju. Turski med ne samo da mi rešava ED već mi čini lakšim i disanje i bolove u grudima.

Osećam se kao milion dolara. Kada se koristi kako je savetovano, nema šanse da zakaže. Garantovana erekcija uz stimulaciju. Macun med forum je zakon. Potpuno je rešio moj problem. Malo smara zbog nedostatka spontanosti, ali šta da se radi, navići ćemo se.

U početku mi se mutio vid i crveneo sam se kao babura, ali vremenom je i to prestalo. Kamo sreće da sam se ranije smilovao da pitam za savet ranije. Čista+u desetku dajem za turski med iskustva.

Bogrdan 77 godina – Novi Sad

„Imao sam smanjenu čvrstoću i smanjivalo mi se trajanje erekcije, ali jedan sat nakon uzimanja jedne kašičice Turskog meda imao sam dugotrajnu čvrstu erekciju, povećanu osetljivost i veliki klimaks.

Samopouzdanje povraćeno i sjajan seks ponovo u 77. godini! Bez ikakvih nuspojava. Bio sam zapanjen kako ovo dobro funkcioniše. Ne samo da je poboljšala erekciju, već je i orgazme učinila mnogo intenzivnijim! Inače sam guglao na turski med macun forum i naišao na ovaj preparat

Turski Med – Macun Med – Najčešća pitanja

Šta je Turski Med – Macun Med?

Turski med – Macun Med(Epimedium) je 100% potpuno prirodni i isključivo biljno preparat napravljen koji ima iste rezultate koji s mogu porediti sa farmaceutskim lekova bez ikakvih neželjenih efekata ili stresa.

Glavni sastojak ovog proizvoda je epimedijum – biljka koja dovodi telu u savršeni balans.

Iz očiglednih razloga, epimedium je nazvan „Horni Goat Veed“, jer stimuliše seksualne funkcije muškog roda i poboljšava dotok krvi u vagii kod ženske populacije.

Zbog čega se odlučiti za Turski Med – Macun Med?

Turska med za potenciju je napravljen formulirana za muškarce koji žele da uživaju u energičnijem i bogatijem seksualnom životu. Istovremeno, to je siguran prirodni dodatak koji može biti značajno efikasan u slučajevima preuranjene ili prevremene ejakulacije i loše erekcije.

Svaka komponenta Macun Meda se koristi kao afrodizijački proizvod, a sve te komponente imaju certifikate o analizi kvalitete.

Za šta se koristi Turski med?

Turski med  – Macun Med se koristi kao afrodizijak već i kao moćan lek za prevladavanje erektilne disfunkcije kod muškaraca i frigidnosti kod žena.

Kod muškaraca se uz erektilnu disfunkciju (muška impotencija) daje za povećanje seksulane želje i povećanje broja i količine spermatozoida, dok se kod žena koristi i za borbu protiv negativnih efekata koji se mogu pojaviti posle menstruacije.

Novo istraživanje pokazalo je da aktivna supstanca epimedijum (ikariin) povećava protok krvi u genitalijama i poboljšava erektilnu funkciju. To se događa dok supstanca veže enzim SHGB.

Koji su sastojci?

Macun Med – Turski Med je napravljen od sledećih sastojaka: Livadski med, glukozni sirup, dudova melasa, polen, epimedijum (0,79%), rogač, ječam, đumbir, galangal, cimet, maka, američki žennšen, kopriva, sibirski ženšen, ginko biloba, crveni ženšen, bundeva, čičak. Aroma je  od matičnog mleča i vanile.

Kako se koristi Turski Med?

Uzeti 1 malu kafenu kašičicu (5 grama) 20 do 30 minuta pre odnosa . Pre svake upotrebe dobro promešati med. Popijte čašu vode ili mleka posle uzimanja.

Koristite Macun Med za potenciju na prazan stomak. Ne jedite i ne pijte ništa 45 minuta nakon upotrebe. Ovaj proizvod će biti efikasan u vašem telu tokom 48 sati.

Preporučena upotreba je 5 do 10 grama dnevno.

Šta možete očekivati?

Turski Med – Macun Med možete naručiti na 3 načina:

 1. Putem formulara koji se nalazi na vrhu ove stranice gde trebate da popunite polja kao što su ime i prezime, adresa i mesto, broj telefona i količina.
 2. Putem SMS poruke u kojoj trebate da napišete vaše kontakt podatke i količinu.
 3. Putem poziva gde ćete nam izdaiktirati vaše podatke i narudžbinu i možete da dobijete sve informacije koje vas interesuju.

Sva narudžbine koje su stigle do 17h(radni dan) šaljemo isti dan. Narudžbine koje su stigle van tog vremena, vikendom ili praznicima šaljemo sutra dan ili prvog radnog dana.

Koja je Macun Med cena?

Cena teglice zavisi od veličiine i količine. Besplatna dostava je za sve narudžbine preko 3000 dinara

Da li Macun Med povećava testosteron?

Turski med ima dejstvo slično testosteronu , stimulišući seksualnu aktivnost kod oba pola, povećava proizvodnju sperme, stimuliše senzorne živce i povećava seksualnu želju. Zapravo, istraživanje je pokazalo da Epimedium značajno povećava testosteron kod miševa.

Koliki je rok trajanja i upotrebe?

Roka trajanja i upotrebe je 2 godine i utisnut je na poklopcu svake tegle.

Koje su nuspojave?

Turski Med – Macun Med je siguran kada se koristi kratkotrajno u odgovarajućim i preporučenim dozama. Ako se uzima van toga može uzrokovati uznemireni želudac i suva usta. Kod nekih korisnika Macun Med može dovesti do nepravilnog rada srca, niskog krvnog pritiska, krvarenja iz nosa i promjena raspoloženja.

Visoke doze povezane su sa grčevima i respiradoktoromtornom insuficijencijom.

Koji su rizici?

Uvek razgovarajte sa svojim  pre uzimanja bilo kakvih prirodnih suplemenata dodataka Ljudi sa određenim zdravstvenim stanjima mogu biti izloženi većem riziku od neželjenih nuspojava.

Koje se interakcije mogu pojaviti?

Ako redovno uzimate bilo kakve lekove ili dodatke, razgovarajte sa svojim doktorom pre nego što počnete koristiti Macun Med. Mogao bi stupiti u interakciju sa nekim lekovima, uključujući neke razrjeđivače krvi, aspirin, kontracepcijske pilule, antidepresive, lekove za imunološke poremećaje i probleme sa štitnom žlezdom.

Takodje bi mogao doći u interakciju sa lekovima koji snižavaju krvni tlak ili holesterol.

Korištenje Turskog Med sa nitroglicerinom može biti izuzetno opasno.

Deluje slično  kao farmaceutskim lekovima za erektilnu disfunkciju, mešanje nitroglicerina sa Macun Medom može biti čak i fatalno zbog mogućnosti ozbiljnog pada krvnog pritiska.

 

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 41 votes
Brand Name
Themra
Product Name
Turski Med - Macun Med
Price
RSD 799
Product Availability
Available in Stock