Malegra 200 mg

Malegra 200 mg slikaMalegra 200mg cene slikaMalegra 200 mg broj telefonaMalegra 200 narucivanje slika

Malegra 200 mg – Informacije

Malegra 200 mg je jedan od najpopularnijih preparata za potenciju na bazi sildenafila na svetu i takođe jedan od najiščekivanijih brendova kod nas.

Mi imamo čitav spektar sličnih proizvoda, počevši od običnog sildenafila pa sve do kombinacije sildenafil i dapoksetin.

Sildenafil Cirat je odobren lek za lečenje erektilne disfunkcije kod muškaraca od strane FDA (Američka federalna agencija za lekove).

Nakon svog zvaničnog predstavljanja javnosti 1998, Malegra 200 mg je postala najpopularniji lek za probleme erektilne disfunkcije. To je medikament koji veoma brzo deluje i traje čak  4 sata.

Prikladan je za upotrebu kod svih muškaraca, bilo kog doba i bilo kakve ozbiljnosti i dugotrajnosti problema sa kojim se suočava.

Zašto kupiti Malegru 200 mg kod nas?

 • Niske cene. Mi prodajemo originalne tablete i preparate po najnižim cenama gde gratis dobijate i medicinsku konsultaciju.
 • Apsolutna privatnost je zagarantovana. Svi vaši podaci su striktno poverljivi.
 • Jednostavnost. Nećete morati da satima čekate u redu u apoteci i da se sramotite, ovako će vam svi lekovi biti isporučeni na kućnu adresu u roku od 24 časa.
 • Autentičnost. Mi prodajemo samo autentičnu Malegra 200 mg, proizvedenu od strane Sunrise Remedies, čije se fabrike nalaze u Indiji.

Kako Malegra 200 mg rešava probleme erektilne disfunkcije?

Ona deluje tako što interveniše u proizvodnji hormona koji se zove PDE 5. On opušta krvne sudove u okolini penisa i omogućava povećanje protoka krvi tokom seksualnog uzbuđenja.

Kada koriste ove tablete, muškarci sa lakoćom ostvaruju i održavaju čvrste erekcije nakon što su seksualno stimulisani. Nakon seksualnog uzbuđenja vrlo lako dolazi do erekcije koja se po završetku čina sama povlači i nestaje.

Čak i ako ste duže vreme izloženi problemima erektilne disfunkcije, Malegra 200 mg momentalno počinje sa delovanjem.

Do erektilne disfunkcije dolazi kada cGMP enzim biva zamenjen drugim enzimom PDE 5 (fosfodiestraze tipa 5). 

Protok krvi biva smanjen delovanjem PDE 5 enzima i dolazi do impotencije kod muškaraca. Krv je neophodna kako bi se ostvarila erekcija.

Malegra 200 mg je inhibitor PDE 5 enzima, čime povećava protok krvi kroz penisnu regiju. Kada je regija penisa ispunjena krvlju, do erekcije mnogo lakše dolazi.

Lek takođe ispušta cGMP u krvotog, jer bez tog enzima, ništa ovo ne bi bilo moguće, pa ni erekcije.

Ko sme da koristi medikament?

Malegra 200 mg se preporučuje svim muškarcima. Godište pacijenta nije bitno. Nezavisno od godina pacijenta, lek se prepisuje muškarcima koji pate od erektilne disfunkcije.

Da li se se može prepisati ženama i deci?

Ne. Žene i deca mogu biti izloženi riziku ukoliko konzumiraju ovaj lek. Stoga, savetuje se držanje ovog leka podalje od njihovog vidokruga.

Zašto je ovaj lek toliko popularan za lečenje stanja ED?

Malegra 200 mg deluje nakon svega 15 minuta. To je popularan lek za ED zato što je naučno ispitan, i dokazano je da pomaže kod oko 80% muškaraca u borbi sa ovim problemom.

Preparat je prvi u istoriji odobren od strane FDA za lečenje erektilne disfunkcije i ima ogromnu istoriju uspeha na tom polju. Klinička ispitivanja širom planete su potvrdila da je ona efektivan tretman za lečenje stanja ED.

Svaka doza traje do 4 sata i pojedini muškarci mogu ostvariti višestruke erekcije iz samo jedne doze. 

Koja je procedura prilikom konzumiranja?

Preporučuje se da Malegru 200 mg popijete sa vodom. Celu Pilulu treba popiti sa čašom vode. Lek treba piti isključivo sa vodom, ne sa sokovima i drugim tečnostima. Takodje je preporučljivo popiti 30 do 60 minuta pre seksualne aktivnosti.

Ne savetuje se uzimanje više od jedne pilule na dan.

Može li se Malegra 200 mg piti na prazan stomak?

Da, apsolutno. Zapravo, čak je i bolje popiti lek na prazan stomak kako bi došlo do bržeg delovanja. Pun stomak i preobilni obroci mogu odložiti delovanje leka.

Kako uzimati Malegru 200 mg?

Tableta najbolje deluje ako se uzme sat vremena pre seksualnog odnosa. Da bi do erekcije došlo, morate biti seksualno stimulisani.

Doktori obično preporučuju uzimanje doze od 50 mg na dan, mada se može korigovati na 25 mg ili 200 mg dnevno, u zavisnosti od stanja i potrebe.

Ne savetuje se uzimanje više od jedne doze na dan. Malegra 200 mg ne sme da se koristi istovremeno u kombinaciji sa drugim lekovima za lečenje ED. Nemojte piti nakon masnog i obilnog obroka, jer može doći do smanjenja efektivnosti leka.

Takodje lek ne pruža zaštitu od seksualno prenosivih bolesti.

Neželjena dejstva

Nuspojave koje se javljaju pri upotrebi ovog leka su uglavnom minorne. Uobičajeno dolazi do pojave simptoma kao što su:

 • glavobolja,
 • mučnina,
 • uznemirenost u stomaku,
 • zanušen vid,
 • vrtoglavica,
 • crvenilo u licu,
 • osetljivost na svetlost,
 • osipi i sl.

Retko dolazi do ozbiljnijih nuspojava poput: problema sa sluhom, privremeno slepilo, erekcije koje se ne povlače, bolne erekcije itd.

Ako iskusite neki simptom ovakve prirode javite se vašem lekaru ili pozovite hitnu pomoć.

Mere predostrožnosti

Pre nego što se odlučite da koristite Malegra 200 mg tablete, posetite vašeg lekara i uzmite u obzir njegovo mišljenje.

Obratite pažnju na kompletnu medicinsku istoriju, probleme sa pritiskom, srcem, bubrezima i jetrom, srpastu anemiju, rak, krvarenja, mijelome, deformitete penisa.

Ako kupujete vašu Malegru 200 mg preko našeg sajta, obavezno navedite sve medicinske informacije u konsultacionom formularu.

Ako niste sigurni da li bi smeli da koristite ovaj lek, zakažite pregled kod vašeg doktora i posavetujte se sa njim o tome.

Kontraindikacije pri upotrebi Malegra 200 mg

Ovaj preparat ne smete u kombinaciji sa lekovima na bazi nitrata poput nitroglicerina, isosorbida, dinitrata, binitrata ili nitroprusida.

Pre uzimanja Malegre 200 mg, obavestite vašeg lekara o svim lekovima, vitaminima i suplementima koje koristite.

Ako koristite kvinidin, cimetidin, antifungale, niacin, eritromicin, lekove za pritisak, lekove za virusna oboljenja, lekove za HIV, nemojte ih koristiti.

Posetite lekara i pitajte ga o alternativama za lečenje ED. Obratite pažnju i o falsifikovanim lekovima.

Malegra 200 mg je toliko popularna, da je tržište preplavljeno falsifikatima. Pogotovo je popularno ilegalno onlajn tržište. Posebnu pažnju obratite ako kupujete onlajn, i ponuđen vam je neobično veliki popust.

Ovi falsifikovani lekovi ne deluju, a često mogu biti i opasni po zdravlje.

U našoj online prodavnici ćete garantovano dobiti originalan proizvod napravljen u Sunrise Remedies u Indiji.

Svi lekovi  su sigurni i izdati od strane indijskih licenciranih farmaceuta.

Kakve su razlike između Sildenafila i Malegra 200 mg?

Sildenafil je glavni sastojak u leku i raspoloživ je u formi generičkih nebrandiranih tabletica. Sildenafil i Malegra 200 mg su medicinski ekvivalentni samo što je Sildenafil dostupan po znatno nižoj ceni.

Generički lekovi sadrže iste sastojke kao i brendirani lekovi, jedina razlika je što su dostupni po dosta nižoj ceni.

Proizvođači generičkih lekova moraju da pokažu kako su ekvivalentni brendiranim proizvodima, da ponude isti kvalitet, snagu, stabilnost i efektivnost.

Generički lekovi podležu istim zakonima i standardima kao i brendirani lekovi. Da bi izašli na tržište moraju biti odobreni od istih regulatornih tela poput FDA ili EMA i MHRA i moraju biti bioekvivalent originalu.

Da li ću imati neželjene pojave pri upotrebi?

Svi medicnski lekovi imaju potencijala da izazove neželjene efekte. Na sreću, Malegra 200 mg je bezbedna i efektivna za većinu muškaraca.

Većina muškaraca kojima se i jave neželjene pojave, ne moraju da prekidaju sa korišćenjem. Retko se jave neke ozbiljnije pojave. Najčešće se javljaju simptomi tipa glavobolje, povremeno mutan vid i stomačne tegobe.

Malegra 200 mg u kombinaciji sa hranom i alkoholom

Malegra 200 mg se može uzimati i sa hranom i bez hrane, ali iskustvo kaže da ako se uzima sa hranom može doći do kasnijeg efekta.

Pogotovo ako se radi o masnim preobilnim obrocima.

Konzumacija alkohola može dovesti do privremene nemogućnosti za ostvarivanje erekcije.

Preporučuje se da se alkohol ne konzumira dok traje terapija kako bi osetili potpuni benefit ovog leka.

Koliko je vremenski potrebno da lek počne sa delovanjem?

Malegru 200 mg tablete bi u idealnom slučaju trebalo da uzmete oko sat vremena pre početka seksualne aktivnosti. Sa druge strane, lek možete uzeti i 30 minuta do 4 sata pre seksa ako za tim ima potrebe.

Može piti uz obrok ili na prazan stomak. Ako uzmete lek uz obilan obrok, vreme potrebno da  počne da deluje će se povećati.

Šta se dešava kada kombinujemo nitrate i Malegru?

Nitrati u kombinaciji sa Malegrom čine opasnost po zdravlja pacijenta. Vodite računa da ne uzimate nikakve lekove koje u sebi sadrže nitrate kako interakcija ova dva leka može dovesti do ozbiljnih zdravstvenih tegoba.

Kako se pravilno skladišti?

Sobna temperatura, izmeđi 15 i 30 stepeni celzijusa je idealna za skladištenje. Ekstremne temperature smanjuju rok trajanja leka. Malegra 200 mg čuvati u originalnoj, zatvorenoj kutiji u kojoj je bezbedna od spoljnih uticaja,

Ne treba ih izlagati toploti, direktnom svetlu, ili vlazi, kako ne bi došlo do smanjenja roka trajanja ili kvarenja leka.

Dakle, sobna temperatura, mračno i suvo mesto, van vidokruga dece. Pilule sa isteklim rokom baciti, nikako ne koristiti.

Malegra 200 mg – Kompletne cene i ušteda

mal200 cene i usteda slika

Mal 200 mg povrat novca slika

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 4 votes
Brand Name
Shree Venkatesh
Product Name
Malegra 200 mg
Price
RSD 1099
Product Availability
Available in Stock