Max Man

Max man slikaMax Man cene i ustedabroj telefona slikaMax Man narucivanje slikaPoboljšajte svoje seksualno zdravlje uz Max Man

Predstavljamo Vam Max Man tablete koje uspešno i efikasno da čuvaju i poboljšavaju Vaše seksualno zdravlje!

Proizvod je prvenstveno namenjen muškarcima starijim od 18 godina. Osim što služi za povećanje penisa on značajno poboljšava seksualne performanse muškarca: sprečava preranu ejakulaciju, leči impotenciju i utiče pozitivno na psihu muškarca i oslobađa ga strahova!

Naravno, ovaj medikament nije čudesni napitak koji će Vam pomoći da Vaš penis poraste za 50%, već suplement na biljnoj bazi koji pojačava protok krvi kroz penis te na taj način podstiče i rast penisa, odnosno uvećava ga minimum za 20% uz pravilno korišćenje.

Naravno, postotak uvećanja polnog organa nije jasno određen niti isti treba uzimati „zdravo za gotovo“ ali će svakako da poboljša rast istog i omogući dugotrajniji i kvalitetniji seksualni odnos.

Kako se Max Man primenjuje?

Max Man se inicijalno primenjuje kod muškaraca koji pate od slabijeg libida, impotencije, prevremene ejakulacije i generalno lošijeg seksualnog kvaliteta života.

Međutim, klinička ispitivanja i razne metode istraživanja su pokazale da se ovaj medikament može uspešno primeniti kod:

 1. Problema impotencije muškaraca
 2. Prevremene ejakulacije
 3. Sprematoreje
 4. Astenospermije
 5. Erektilne disfunkcije
 6. Hroničnog umora i neispavanosti
 7. Problema sa mokrenjem

Primena kod bilo kog od navedenih stanja i problema će dati pozitivne rezultate već nakon nekoliko terapija.

Takođe, možete biti sigurni da neće imati nuspojave ili kontraindikacije prilikom primene ovog leka, pa je tako i okarakterisan kao siguran, pouzdan i potpuno prirodan preparat koji će Vas podmladiti i dati Vam mnogo više snage za Vaše seksualne avanature.

Za razliku od drugih proizvoda slične namene, Max Man Vam neće prouzrokovati vrtoglavice, dermatološke promene ili neke druge vidove problema.

Pored gore pomenutih problema koje ovaj preparat može da reši, treba napomenuti da on daje još nekoliko benefita organizmu muškarca. Medikament dokazano:

 • Povećava obim, odnosno veličinu penisa
 • Omogućava bolju, lakšu i dugotrajniju erekciju
 • Podstiče rast penisa i čini ga atraktivnijim
 • Poboljšava kvalitet seksualnog odnosa
 • Dodatno nadražuje polni organ, te proizvodi intenzivan orgazam.

MAX MAN I NJEGOVO DELOVANJE

Obzirom da preparat poboljšava seksualno zdravlje, treba objasniti kako isti utiče na organizam muškarca i daje mu benefite.

Naučnici su dokazali da postoji više različitih načina na koje Max Man može da deluje :

 • Podsticanje rasta mišićnog tkiva penisa
 • Postizanje snažne i dugotrajne erekcije
 • Podstiče protok krvotoka kroz penis
 • Daje dugotrajan i kvalitetan seksualni odnos
 • Poboljšava libido

Kako su Max Man tablete testirane u velikom broju slučajeva, sa sigurnošću se može reći da su potpuno bezbedne i da ne mogu naneti bilo kakav vid štete ili problema organizmu muškarca.

Pored mnogobrojnih eksperimenata, takođe se testirala dugotrajna upotreba kako bi se utvrdilo da li postoje problemi i kontraindikacije prilikom upotrebe na duži vremenski period.

Ni jedan slučaj nije pokazao moguće nuspojave ili probleme prilikom dugotrajne upotrebe i može se reći da je medikament 100% siguran.

Zašto je Max Man drugačiji od ostalih proizvoda slične namene?

Trenutno postoji veliki broj lekova koji imaju slični namenu, ali koji nisu bazirani isključivo na prirodnim komponentama.

Komercijalna upotreba je dovela do razvijanja mnogih lekova koji si etiketirani kao „čudesni proizvodi“ koji leče iste probleme ali koji imaju veštačke odnosno neprirodne sastojke koji mogu tokom vremena da nanesu štetu organizmu ili da izazovu nuspojave i kontraindikacije.

Max Man pospešuje protok krvi kroz penis, a bolja cirkulacije kroz tkivo dovodi do rasta penisa odnosno kvalitetne erekcije.

Ovaj proizvod se veoma lako i brzo rastvara u organizmu, zahvaljujući bio-razgradivim kapsulama, dok drugi lekovi, zbog primesa veštačkih sastojaka, imaju vreme razlaganja mnogo duže. To znači da Vaša crevna flora, želudac i organizam neće zahtevati posebne enzime za varenje kako bi se tableta razgradila.

To jasno govori da ćete moći bez ikakvog straha da uživate u benefitima ovog medikamenta i da maksimalno uživate sa Vašom devojkom/suprugom.

Koje su glavne komponente ovog proizvoda?

Ovaj medikament nije poput ostalih proizvoda koji su bazirani na prirodnim sastojcima, ali koji takođe imaju i veštačke komponente kako bi se postigli željeni rezultati. Max Man je potpuno prirodan i 100% siguran proizvod koji se ISKLJUČIVO sastoji od preparata prirodnog i životinjskog porekla, uključujući:

 • Kordiceps
 • Snežni lotus
 • Aktinolit
 • Cistanche
 • Hipokampus
 • Šafran
 • Vučjih bobice
 • Gljive
 • Bič jaka

Takođe, tu se nalaze i dodatne komponente, ali da bi recept očuvali tajnim, nećemo otkriti sve sastojke. Najvažnije od svega jeste da ne sadrži veštačke sastojke koji nisu prirodnog porekla.

Ko sme da koristi preparat?

Kao i svi drugi lekovi slične namene, dostupni su svim muškarcima starijim od 18 godina koji imaju probleme sa postizanjem erekcije, samopouzdanjem, smanjenim libidom kao i hroničnim umorom koji ih sprečava u postizanju kvalitetnog seksualnog odnosa.

Poznato je da psihički problemi mogu umnogome da pogoršaju seksualno zdravlje pa samim tim i samo život muškarca. Iz tog razloga, Max Man mogu mogu koristiti i muškarci koji nemaju probleme sa erekcijom i libidom, a koji samo žele da „začine“ svoj seksualni život.

Svi muškarci koji su „psihički klonuli“ te zbog toga imaju manjak samopouzdanja koje direktno utiče na seksualno zdravlje, mogu da bezbedno koriste medikament kako bi se revitalizovali i podmladili, a svojoj lepšoj polovini priuštili nezaboravnu seksualnu avanturu koja će da traje satima.

Većina preparata ove namene nisu namenjena pacijentima sa srčanim obolenjima. Ovaj medikament mogu korisititi i srčani bolesnici, iako se savetuje konsultacija sa doktorom pre upotrebe, kako ne bi došlo do neželjenih komplikacija.

Treba napomenuti da ove komplikacije mogu da se jave ISKLJUČIVO zbog alergijskih reakcija, a ne reakcija sa drugim lekovima.

Na koje stvari treba obratiti pažnju?

Prilikom upotrebe Max Man preparata ne postoji mogućnost neželjenih efekata ili nuspojava. Ipak, postoji nekoliko stvari koje treba imati na umu. Ovde se više radi o savetima, odnosno predlozima koje trebate pratiti a to su:

 • Ne smete uzimati više od dnevne propisane doze
 • Ukoliko se erekcija javlja mnogo češće te ju ne možete obuzdati, popijte čašu hladne vode i prestanite da ih konzumirate
 • Ne koristite ih kad primetite da  je rok upotrebe istekao.

Doziranje leka i upotreba

Konzumacija leka se vrši samo oralno, i pije se uz čašu vode. Kako bi se postiglo potpuno delovanje, poželjno je da se konzumira na prazan stomak zbog brže i efikasnije apsorbcije. Max Man nikako nemojte žvakati, odnosno lomiti tabletu pre gutanja, jer to smanjuje delovanje proizvoda.

Samo popijte, po mogućnosti 15-20 minuta pre samog seksualnog čina, kako biste postigli maksimalne efekte i pružili nezaboravno isksutvo Vašem partneru.

Kada se radi o doziranju, važno je napomenuti da je predoziranje jednostavno NEMOGUĆE, u smislu da Vam se neće ništa desiti ukoliko uzmete više od propisane doze.

Svakako, to se ni u kom slučaju ne preporučuje, a takođe Vam to neće duplirati efekte delovanja niti produžiti vreme delovanja. Doslovno ćete „protračiti“ jednu dozu a ništa nećete dobiti.

Dnevna preporučena doza je 1×1 tableta a tretman bi trebao trajati od 8 do 12 nedelja, nakon čega sledi pauza. Ukoliko preskočite jednu dnevnu dozu, nikako nemojte uzimati dve kapsule, već samo nastavite normalno da konzumirate, po propisanom uputstvu.

Ukoliko ipak dođe do predoziranja, obratite se doktoru kako biste dobili adekvatnu pomoć.

Skladištenje Max Man medikamenta

Max Man se mora čuvati na suvom i tamnom mestu, čija temperatura ne prelazi sobnu temperaturu (24 stepena Celzijusovih). Takođe, strogo se savetuje da se lek čuva u originalnoj ambalaži, kako ne bismo narušili strukturu zbog uticaja eksternih faktora.

Nikada ga ne ostavljajte u dohvatu dece, niti u kupatili! Ukoliko rok trajanja prođe, lek uklonite.

Max Man – Kompletne cene i ušteda

MM cene i usteda slika

Max Man Povrat novca slika

Summary
product image
Aggregate Rating
3.5 based on 6 votes
Brand Name
Max Man
Product Name
Max Man 4
Price
RSD 1099
Product Availability
Available in Stock