Španska Mušica

.Spanska musica slikaSpanska musica cene i usteda slikaSpanska musica broj teledonaSpanska musica narucivanje slika

Španska Mušica – Pravi i jedini prirodni afrodizijak za žene

Ukoliko tražite preparat koji će da Vam pruži maksimalnu seksualnu stimulaciju, onda je Španska Mušica baš ono što Vam treba!

Sastoji se od 100% prirodnih sastojaka koji su zaslužni za neverovatno seksualno uzbuđenje koje ćete osetiti. Takvu vrstu seksualnog nadražaja ne možete doživeti uz neke druge preparate slične namene koji se prodaju u Srbiji. A inače mogu da izazovu ogromne posledice i nuspojave, posebno nakon duže upotrebe.

Ovaj afrodizijak će Vam obezbediti neverovatnu seksualnu želju koja će sigurno da iznenadi Vašeg supruga/momka. Tako ćete uspeti da očuvate svoje seksualno zdravlje i začinite svoj seksualni život!

Španska Mušica je potpuno bezbedan preparat i ne morate brinuti o mogućim posledicama po Vaše zdravlje.

Iako isti mogu da koriste i muškarci, prvenstveno je namenjen ženama koje imaju poteškoće u seksu.

Ili možda imaju narušen seksualni kvalitet života.

Od čega se Španska Mušica sastoji?

Španska Mušica se sastoji isključivo od biljnih i životinjskih ekstrakata koji se dobijaju iz estrusa životinja i biljaka.

Sama formula leka je „tajna“ a proizvodi se indukcijom „HS“ estrusa i pomenutih prirodnih ekstrakata. Ovo je ujedno i jedini preparat koji je namenjen jačanju seksualne želje kod žena.  On je odobren i priznat od strane medicinskih i farmakoloških stručnjaka.

Proizvod se pravi u neverovatno visokim higijenskim uslovima laboratorije, što eliminiše mogućnost pristunosti anti-tela ili nečistoća.

Takođe, to znači da je isti siguran za upotrebu i da neće naneti nikakvu štetu ženskom organizmu.

Ovaj medikament umiruje žene ali i ujedno drastično povećava seksualnu želju. To dalje dovodi do produženog i kvalitetnijeg seksualnog odnosa sa partnerom.

Španska Mušica je veoma poznat ekstrakt i afrodizijak koji je prisutan od davnina kod ženskih osoba koje imaju seksualne probleme i manjak seksualne strasti.

Upravo zbog svojih prirodnih sastojaka je jedan od najefikasnijih i najsigurnijih medikamenata koji poboljšavaju seksualno zdravlje kod žena.

Uz ovaj proizvod, ostvariti ćete sve seksualne fantazije i zadovoljstva o kojima ste maštali a Vaš suprug/momak će ostati bez reči kada vidi Vašu strast i želju za seksom.

Kako ovaj afrodizijak deluje?

Afrodizijak utiče na cirkulaciju krvi, odnosno poboljšava protok krvi kroz telo, mozak i genitalno područje žene.

Upravo pojačan protok krvi dovodi do jake želje za seksom koja može trajati i do 24h od momenta uzimanja leka.

Stimulansom klitorisa putem bolje cirkulacije se manifestuje seksualna strast koju žena dobija a koja traje sve dok ne prestane sa delovanjem i dok se žena seksualno ne zadovolji.

Španska Mušica deluje na potpuno prirodan i bezbedan način tako da nema potrebe da brinete o svom zdravlju ili mogućim posledicama.

Kako koristiti ovaj preparat?

Dolazi u obliku tečnosti a dnevna preporučena doza je 20-ak kapi.

Potrebno je da dnevnu dozu (20 kapi maksimalno) uzmete oralno/popijete pola sata pre seksualnog odnosa, kako biste ostvarili maksimum i osetili vrhunac delovanja.

Jak seksualni apetit i želja za seksom se javlja već nakon 15 minuta i postaju sve jači. Španska Mušica će Vam osigurati bezbroj intenzivnih orgazama a upravo to će Vašem muškarcu proizvesti još jači seksualni nagon i mnogo bolju erekciju. Iako je tehnički nemoguće predozirati se ovim lekom ili proizvesti negativne efekte, savetuje se da ne prekoračujete dnevnu preporučenu dozu.

Koje prednosti Španska Mušica nudi?

Prvenstveno treba napomenuti da je medikament na prirodnoj bazi, što znači da ne postoje nuspojave ili kontraindikacije.

Pored toga, postoje i druge pogodnosti koje Španska Mušica nudi:

 • Drastično povećana seksualna želja
 • Mnogo jači intenzitet uzbuđenja i orgazma
 • Duži i kvalitetniji seksualni odnos
 • Osećaj opuštenosti
 • Osećaj topline
 • Pojačana osetljivost klitorisa
 • Pojačano lučenje vaginalnog sekreta
 • Intenzivnij seksualni nadražaj.

Nakon što afrodizijak počne da deluje, osetiti ćete uzbuđenje, golicanje i jaku potrebu za seksom. Što Vas može dovesti do neopisivog zanosa i uzbuđenja. Jednom kada zakoračite u spavaću sobu pod uticajem ovog proizvoda, Vaš partner neće želeti da izađe iz sobe zbog performansa koji ćete pružiti.

Definitivno ćete poboljšati svoj emotivni i seksualni život.

Šta možete očekivati nakon upotrebe ?

Kao što smo i rekli, već nakon 15 minuta od momenta konzumacije, osetiti ćete prijatno golicanje i peckanje u genitalnom području a takođe počinje i pojačano lučenje vaginalnog sekreta. Klitoris postaje mnogo osetljiviji pa je dovoljan mali dodir kako biste „bili u oblacima“ ili „izgubili pamet“.

Jaka seksualna želja će da Vas obuzme i želeti ćete da ostvarite sve svoje fantazije i pružite maksimalan užitak svom partneru.

Da li se Španska Mušica sme mešati sa alkoholom?

Tehnički da, mada se generalno preporučuje konzumiranje medikamenta uz piće koje ima nizak postotak alkohola, popit vina kao i uz pića koja ne sadrže sodu.

Razlog tome jeste što alkohol/soda razlaže molekule ovog afrodizijaka i smanjuje njegov intenzitet što dovodi do slabijeg efekta medikamenta.

Takođe se može konzumirati uz kafu, guste, prirodne ili ceđenje sokove.

Kako se lek čuva?

Kao i većina ovih lekova, Španska Mušica se čuva na tamnom mestu na kom nema vlage i van domašaja dece.

Takođe, obratite posebno pažnju da isti ne držite na direktnoj sunčevoj svetlosti jer to dovodi do razlaganja sastojaka leka a to dovodi to slabih efekata leka.

Na taj način doslovno „bacate novac“.

Takođe se ne preporučuje držanje leka u kupatilu i STROGO se preporučuje čuvanje leka u originalnom pakovanju.

Obratite pažnju na sledeće stvari

Ukoliko patite od neuroloških poremećaja, depresije ili manije, ne biste trebali konzumirati ovaj afrodizijak.

U tom slučaju biste trebali izbegavati ovaj medikament, a ukolikoipak odlučite da ga uzmete, pre upotrebe se obavezno posavetujte sa lekarom.

U slučaju da koristite neke druge lekove, poput lekova za lečenje bolesti srca ili krvnih sudova, obavezno se konsultujte sa lekarom pre nego što počnete sa konzumacijom. Iako je siguran, zbog komponenti drugih medikamenata je moguća pojava određenih problema poput glavobolje.

Ipak, to ne mora da bude slučaj ali se svakako preporučuje konsultacija sa doktorom ukoliko patite od neke bolesti i uzimate lekova za lečenje.

Španska mušica – Naručivanje

Španska Mušica je dostupna na Vaš zahtev i isporučuje se da Vašu adresu diskretno, na način da samo mi koji šaljemo i vi koji primate paket znate šta je unutra.

Prilikom poručivanja, važno je da nam dostavite: prezime i ime, tačnu adresu adresu i broj vašeg mobilnog ili fiksnog telefona. Broj telefona mora biti tačan jer u suprotnom Vam medikament neće biti dostavljen. Kurir će va pozivti na broj kada stigne na Vašu adresu.

Bez obzira na način poručivanja, Španska Mušica stiže na Vašu adresu najkasnije  u roku od 24h(radnim danima), od momenta poručivanja.

Savetujemo da naručujete radnim danom do 18h, kako bi mi mogli isti dan da paket pošaljemo.

Postoje tri načina naručivanja:

 • putem SMS poruke,
 • pozivom na broj sa naše stranice
 • ili putem formulara za poručivanje.

Koji god način izaberete, imajte na umu da morate da ostavite tačne podatke. Mi nikom ne dajemo podatke naših kupaca, pa ste tako 100% sigurni prilikom kupovine na našem sajtu.

Bez obzira na način poručivanja, plaćanje se vrši ISKLJUČIVO prilikom preuzimanja paketa kada Vam isti kurir donese.

Dajemo popuste ukoliko naručite više proizvoda, pa slobodno pregledajte stranicu i razmislite da li biste uzeli još neki medikament. U slučaju da niste, iz nekog razloga, zadovoljni našim proizvodom, možete da ga zamenite za neki drugi u protivvrednosti ili da Vam se vrati novac. Mii želimo samo zadovoljne kupce.

Do sada nismo imali nikakve žalbe na proizvode, ali ukoliko imate žalbu, ne oklevajte već nam se obratite i razjasnite problem.

Mi ćemo da Vam izašemo u susret koliko god je to u našoj mogućnosti!

Španska Mušica – Kompletan cenovnik i ušteda

SM cene i usteda slika

Naša istraživanja

Internet stranice, kao i reklame mogu često kriviti istinu. Fiktivni korisnici, koji tobože “svedoče” o fantastičnim proizvodima i njihovim benefitima.

Jedino merodavno bi u teoriji bilo da ljudima koji pate od gubitka interesa za seksom, svojim proizvodom vratite osmeh na lica. To bi bio znak da je produkt 100% legitiman.

Inspirisani tom mišlju, učinili smo upravo to. 40 parova, duboko pogođenih slabim libidom i seksualnim problemima, bračnih parova, kao i svežih veza smo okupili u ovoj studiji.

Svi su dobili odgovarajuće doze Španske mušice, instrukcije za upotrebu i nakon toga dali intervju i ispunili upitnike o iskustvu sa lekom.

Sjajni rezultati nisu izostali!

Nešto više od 97% ženskih učesnica testa je prijavilo povećanje seksualnog uzbuđenja, već nakon prvog korišćenja Španske mušice, što je istraživače prijatno iznenadilo.

Instrukcije su bile jasne, 5 kapi Španske mušice pomešane sa pićem po izboru i dejstvo kreće za svega par minuta. Sve redom učesnice su prijavile pozitivne benefite već nakon prve upotrebe, bez potrebe za svakodnevnom terapijom.

92.5%
Velika većina ispitanica nije nikada za svog života osetila čari orgazma ili ga nije iskusila najmanje protekle dve godine sa svojim mužem, dečkom ili partnerom.

Međutim, gotovo 93% žena učesnica ispitivanja, nakon uzimanja Španske mušice, doživelo je orgazam, daleko veće uživanje u seksualnom iskustvu, a u isto vreme i inicirajući ga.

Skoro SVI parovi, učesnici ispitivanja, su bili prezadovoljni rezultatima interakcije sa Španskom mušicom. Dame su zabeležile veći užitak u seksu, istovremeno povećano seksualno uzbuđenje, kao i ostvarivanje, nakon dugo vremena, orgazma. Mnoge od tih stvari su bile samo plod mašte za većinu žena.

Valja naglasiti i sledeću činjenicu, 48% testiranih dama, doživelo je višestruke orgazme i to ni manje ni više nego po prvi, jubilarni, put u životu.

Obustavite potragu, nema boljeg proizvoda od ŠPANSKE MUŠICE

 • U momentu pisanja ovog teksta, niti jedan proizvod sa tržišta se ne može meriti sa Španskom mušicom. Veoma jednostavna, laka upotreba, praćena izvanrednim rezultatima, čine Špansku mušicu najtraženijim produktom za stimulaciju seksualne prirode kod žena svuda oko sveta!
 • Koristi se u zavisnosti od potrebe
 • Ovaj proizvod ne morate trošiti svakonevno, uzastopno ili biti strpljivi i čekati rezultate danima i nedeljama. Koristite ga kad god imate potrebu. Pet kapi, čaša vode ili soka i ništa vam više nije potrebno.
 • Lekarski recept nije neophodan.
 • Konsultacije sa vašim lekarom su nepotrebne. Niko ne mora da zna da koristite ovaj lek, samo vi i vaš partner.
 • Bez neželjenih propratnih efekata.
 • Ovaj suplement je podvrgnut strogom testiranju i unutar četiri godine, koliko je dostupan na tržištu, bilo je ukupno NULA pritužbi i prijavljenih nuspojava. Predoziranje je nemoguće, pa je produkt savršeno bezbedan za svakoga.
 • Ekspresno deluje
 • Konzumirajte svoj seksulni život, ne planirajte ga. Španskoj mušici je potrebno samo desetak minuta da indukuje pozitivne efekate i rasplamsa strasti u vašem partneru i vama.
 • Savršeno pogoduje i muškarcima i ženama.
 • Kako žene, tako i muškarci bivaju suočeni sa gubitkom libida. Španska mušica im tu može biti od pomoći. Univerzalna doza, isti fantastični rezultati.
 • Diksretno isporučujemo širom sveta. Zbog toga što svako zaslužuje pravo da neometano uživa u seksualnim eksploatacijama, mi vršimo isporuku globalno i pre svega diskretno. Privatnost je prioritet, sve kutije i sva pakovanja su diskretna, neupadljiva i čak ni poštar neće znati šta je u njima.

Često postavljana pitanja (FAQ) u vezi sa Španskom Mušicom

I pored svog truda koji ulažemo da jednostavno prezentujemo upotrebu Španske mušice, redovno se javljaju slična pitanja o isporuci, doziranju, nuspojavama i bezbednosti.

Izdvojili smo neka pitanja koja su frekventnija od drugih i odgovorili na njih kako bi otklonili sve nedoumice koje vas mogu mučiti.

Koliki uticaj mogu imati godine (starosna dob) na delovanje Španske mušice? Da li je bezbedno?

Da. Ovaj lek su testirale i koristile žene starosti od 18 do 87 godina. Da, dobro ste pročitali, najstarija učesnica ispitivanja je imala punih 87 godina.

Koji je protokol ako slučajno uzmem više od 5 kapi?

Predoziranje nije nešto što bi trebalo da vas brine. Ako greškom uzmete kap ili dve više, efekat će biti isti, eventualno malo jači, ali mogućnost nuspojava je 0%.

Smemo li koristiti Špansku mušicu baš svaki dan?

Naravno. Španska mušica sme biti u svakodnevnoj upotrebi.

Pri dostavi, da li se ime proizvoda nalazi na pakovanju?

Nikako. Pakuje se diskretno, bez vidljivog imena proizvoda ili brenda. Potpuno diskretno, bezbedno i anonimno.

Deluje li i na mušku populaciju?

I u vreme kada su testiranja bila isključivo na ženama, dobijali smo informacije da je i muškarci izuzetno uspešno koriste. Zapravo, i sami rezultati se u mnogome poklapaju sa zabeleženim podacima kod ženske populacije.

Je li legalno kupovati Špansku mušicu?

Da, naravno. U pitanju je dijetetski suplement koji zadovoljava sve FDA standarde, koji garantuju sigurnost i bezbednost proizvoda.

Kojim putem mogu doći do Španske mušice?

Na samoj stranici, nađite Order Now sekciju i izaberite koje vam pakovanje najviše odgovara. Zatim popunite porudžbenicu, uobičajena obavezna polja (ime, prezime, adresa, telefon) i kliknite na naruči.

U kom vremenskom periodu mogu da očekujem paket?

Isporuku očekujte u roku od jednog do dva dana.

Kog je ukusa i boje Španska mušica?

Boja je žuta, a ukus grejpfrut i ne menjaju se, bez obzira sa kojim ih pićem unosite.

Postoji li opcija refundacije novca?

Naravno. Novac će vam biti vraćen ukoliko je neotvorena bočica i netaknuta ambalaža.

Ako je ostala neka nedoumica ili neodgovoreno pitanje, stupite u kontakt sa našom službom putem maila ili telefona, tu smo za vas 24/7!

BONUS #1:

7 Interesantnih činjenica u vezi sa Spanskom mušicom – Da li je to čudesni afrodizijak?

Ako spadate u osobe koje su čule za Špansku Mušicu, onda vrlo dobro znate da je u pitanju afrodizijak. Ako ste kao svi drugi, onda ste sigurno čuli da se španska mušica koristi za pobuđivanje seksualnih apetita još od pamtiveka.

Ali da li je moderna Španska Mušica isto što i ona dobra stara?

Da li stvarno poboljšava vaš libido?

 • Kako se ispostavlja, novi preparat ćete brzo zavoleti jer ima višestruke benifite za vaš organizam.
 • Top 7 stvari koje niste znali o Španskoj Mušici.

Otkrićemo vam sve što niste znali i sve što treba da znate u svega 7 kristalno jasnih činjenica.

1. Španska Mušica je zapravo insekt

Termin Španska Mušica se odnosi na jednu od podvrsta buba porodice Meloidae. Ove bube luče supstancu pod nazivom kantaridin koji ima određena medicinska svojstva. Kantaridin među svojim brojnim namenama, ima i to da je sastavni deo ljubavnih napitaka kroz istoriju. Ako biste u nekom praistorijskom dobu ili kad god u daljoj istoriji, otišli kod veštice, vrača ili šamana u potrazi za ljubavnim napitkom, vrlo je verovatno da bi glavni sastojak tog napitka bio upravo kantaridin.

Ova supstanca se iz tog razloga često nalazila na listi sastojaka relativno modernih pojačavača libida prisutnih na tržištu. Ali ti proizvodi su imali ozbiljne probleme, jer konzumiranje prevelikih doza kantaridina može dovesti do trovanja pa čak i smrti. Zato je danas nemoguće naći niti jedan proizvod koji sadrži kantaridin u sebi, a sve varijante moderne Španske Mušice sadrže alternativne sastojke sa svojstvima afrodizijaka.

2. Moderna Španska Mušica je prirodna i bezbedna

Danas, možete kupiti Špansku mušicu za povećanje seksualnog nagona, bez ikakve brige za vašu bezbednost. U ovom savremenom proizvodimu  koriste se prirodni sastojci za koje se zna da povećavaju libido. Pametna kombinacija sastojaka omogućava vam uživanje u drugim blagodetima poput intenzivnih orgazama, jednostavnih seksualnih senzacija i produženog seksualnog učinka.

Na primer, Španska Mušica  sadrži mešavinu različitog bilja čijom sinergijom delovanja se stvara snažan pojačivač libida. Naći ćete stvari poput ekstrakta korena make, arginin hidroklorid, ekstrakta ploda Tribulus Terrestris, ekstrakta semena guarane, Panaks ženšen i kofeina. Svi ovi sastojci se proizvode organski iz prirode i 100% su bez neželjenih efekata.

Sada konačno možete da vratite uzbuđenje u vaš seksualni život bez brige o neželjenim pojavama

3. I muškarci i žene mogu imati koristi od konzumiranja

Španska mušica stvara čuda kod svojih korisnika, bilo da su u pitanju muškarci ili žene. Ona pruža iste blagodeti nezavisno od pola i pomaže parovima, muškarcima i ženama u borbi sa gubitkom seksualnog nagona. Pojedini parovi koriste ovaj preparat kao dodatak, kako bi svoj seksualni užitak učinili još uzbudljivijim i dugotrajnijim.

Španska Mušica vam daje uzbuđenje celog tela i savršeno vas priprema za sjajan seks. Muškarcima omogućava brže ostvarivanje erekcija i duže njihovo trajanje i popravlja im performanse. Ženama sasvim prirodno stvara povišen osećaj uzbuđenosti i takođe diže seksualne apetite.Ovaj preparat povećava prirodnu vaginalnu lubrikaciju i daje vam još bolje seksualno uživanje.

4. Svega par kapi za savršeno dejstvo

Ne morate više ispijati čaše i flaše napitaka ili pune šake tableta kako bi povećali vaš seksualni apetit. Svega par kapljica je više nego dovoljno.

Na primer, sa samo 20 kapi povećavate vaš libido. Možete ga uneti sa bilo kojim napitkom izuzev vrućih napitaka, kao što su kafa ili čaj. Slobodno možete nakapati 20 kapljica u čašu vina i 10 – 15 minuta kasnije, rezultati su tu.

Tako je, dobro ste pročitali. Potrebno je svega 10 minuta i spremni ste za ozbiljno i uzbudljivo vođenje ljubavi.

Španska mušica je vrlo tražen afrodizijak. Kao takav, nema potrebe za svakodnevnim korišćenjem (osim ako to ne želite), već svega 5 kapi, 10 minunta pre nego što planirate da imate seks.

5. Ima prijatan ukus

Mnogi, pri pomisli na ljubavne napitke, odmah imaju asocijaciju na nešto odvratnog ukusa od čega im se povraća.

Španska mušica je totalno drugačija. Proizvođači su se pobrinuli da pri uzimanju ovog leka, ne morate da razmišljate o ukusu koji ostaje u ustima. Pošto se pravi od prirodnih sastojaka, može se mešati sa raznim pićima i time dodatno neutralisati i poboljšati njegov ukus.

Na primer, preparat ima ukus grejpa. Možete je izmešati sa bilo kojim pićem. Dakle, nebitno da li se radi o čaši viskija ili soku od pomorandže, španska mušica će se savršeno uklopiti.

6. Španska Mušica može dati i trajne rezultate

Španska Mušica je bezbedan i testiran afrodizijak i dokazano nema nikakvih nuspojava. Možete je koristiti po potrebi ili pak uzimati svakodnevno, kako god, bezbedno je. Ako je uzimate svakodnevno, primetićete neke neverovatne promene. Nikad veća uzbuđenja, povišene seksualne aktivnosti, pa čak i povećanje fantaziranja, mašte i seksualnih ideja.

Nisu vam potrebni lekarski recepti i za svega par minuta možete da naručite svoju bočicu preko interneta. Stoga, ako želite da povratite tu izgubljenu kariku u vaš seksualni život, Španska mušica je kao stvorena za vas.

Obavezno pri odabiru, nađite proizvode koji su odobreni od strane FDA i imaju sertifikat i koji su napravljeni od organskih, prirodnih sastojaka. Takvi proizvodi su sigurno bezbedni i bez nuspojava i mogu se na miru konzumirati.

Najpametnije je kloniti se veštačkih i laboratorijskih, odnosno hemijskih afrodizijaka.

7. Dokazana delovanja

Afrodizijska svojstva  su dokazana kliničkim studijama. Proizvođač je sproveo istraživanje na 40 parova koje je mučio gubitak seksualnih nagona. Svi su dobili bočicu Španske mušice  i uzimali po 20 kapi pre seksualnog odnosa. Rezultati su bili sledeći.

 • 87% ljudi koji su pili po prvi put, su doživeli poboljšanja i bolji libido
 • Benefiti su bili vidljivi odmah po uzimanju prve doze
 • 72.5% žena je iskusilo orgazme po prvi put nakon najmanje dve godine
 • I muškarci i žene se osećali aktivnijim i strastvenijim tokom snošaja

Vrlo lako možete otkriti sav potencijal bilo koje Španske Mušice dostupne na tržištu. Dovoljno je da nađete spisak sastojaka i izguglate svaki ponaosob da biste utvrdili njegovu efikasnost.

Da sumiramo

Španska Mušica je bezbedan i vrlo lak za upotrebu afrodizijak koji ponovo rasplamsava plamen vašeg seksualnog života. Ima brzo delovanje i možete ga koristiti proizvoljno, kad god planirate da imate seksualni odnos. Da li ste sigurni da ne želite još uzbudljiviji seksualni život?

SM povrat novca slika

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 42 votes
Brand Name
Španska Mušica
Product Name
Španska Mušica
Price
RSD 999
Product Availability
Available in Stock