Titan Gel

Titan gel slikaTitan gel cene slikabroj telefona slika 14FORMULAR ZA NARUČIVANJE

Titan Gel

Imate mali penis i manjak samopouzdanja? Titan Gel rešava Sve!

Istraživanja koja su nedavno rađena širom sveta ukazuju na to da žene ne mogu da dostignu orgazam tokom seksa. Posebno u slučaju kada penis nije dovoljno velik! Naravno, postoje i drugi razlozi za to. To mogu biti nedostatak oralnog seksa i odgovarajućeg stimulansa klitorisa, ali prvenstveno je razlog nedovoljna veličina penisa. Titan Gel je univerzalna formula koja pomaže svim muškarcima koji pate zbog malog penisa.

To je strogo čuvana tajna koja je prisutna u porno industriji duži niz godina. Od ovog momenta i muškarci u Srbiji mogu da probaju ovu tajnu i da poboljšaju svoje seksualne performanse!

Ono što je najbolje kod Titan Gel kreme jeste da ne sadrži ni jednu jedinu veštačku komponentu. Isključivo sastoji od prirodnih elemenata koji daju rezultate već nakon nekoliko dana upotrebe.

Više ne morate da se stidite zbog male veličine Vašeg penisa. Sada možete da poboljšate rast polnog organa i do čak 40%! Bez ijedne jedine nuspojave ili negativne posledice po Vaše zdravlje!

Titan Gel – Izgled originalnog pakovanja i način upotrebe (VIDEO)

naruci odmah 1

Zašto vam Titan Gel treba?

Kvalitet seksualnog odnosa je od veoma važnog značaja za dugu i uspešnu vezu. Mi želimo u isto vreme da ostavimo snažan utisak spremnog i sposobnog muškarca koji može da zadovolji ženu i pruži joj neverovatnu seksualnu avanturu.

Ljubavne veze jednostavno ne mogu opstati ukoliko seks nije dovoljno kvalitetan da se obe strane zadovolje.

Mala veličina penisa, kao i slaba erekcija, dovode muškarce u veoma neprijatne situacije gde se oni srame svog penisa. To dalje vodi do pada samopouzdanja odnosno nesigurnosti kod muškarca, što žene nikako ne vole.

Ipak, treba napomenuti da je to sve deo života i da je to normalno, a još važnije je da se muškarci suoče s tim problemom ukoliko ga imaju.

Naravno, problemu nekvalitetnog seksualnog odnosa mnogo doprinose i svakodnevni problemi, stres i loše navike pa tako treba imati i to na umu. Srećom, Vaše loše i nezdrave životne navike se mogu zameniti zdravim i dobrim, a Vaš penis se može povećati efikasno i veoma brzo uz Titan Gel.

Za svega nekoliko sedmica možete da uvećate Vaš penis i učinite ga snažnijim, krućim, većim i funkcionalnijim!

Povrh svega, Titan Gel će da Vam vrati i samopouzdanje i performanse za kojima i Vi i Vaša parterka žudite.

Uopšteno o ovom gelu

Titan Gel je zapravo lepljiva tečnost koja se nanosi na penis muškarca, blagim utrljavanjem. Sastoji se ISKLJUČIVO od prirodnih sastojaka koji uspešno eliminišu erektilnu disfunkciju, povećavaju libido i podmlađuju.

Još jedna stvar koja je interesantna, a koju nemaju drugi medikamenti ove namene, jeste da podstiče proizvodnju testosterona.

Pored toga, podstiče pokretljivost spermatozoida a takođe pojačava osetljivost genitalne regije odnosno nervnih završetaka. Kao dodatak otklanjanja erektilne disfunkcije, tečnost povećava Vaš penis. Tako možete očekivati da se isti uveća i do 7cm za samo 30ak dana. Princip rada ovog Titan Gel kreme je sličan drugim proizvodima ove namene.

Povećavanjem količine krvi koja protiče kroz penis se podstiče erekcija, čime se eliminiše erektilne disfunkcija a prirodni sastojci koji su u određenom omeru povećavaju penis.

Dakle, rast penisa je prvenstveno uslovljen dobrom cirkulacijom krvi a upravo svi ti prirodni sastojci podstiču rast penisa.

Generalno govoreći, Titan Gel je potpuno bezbedan. Svakako se preporučuje konsultacija sa doktorom ukoliko imate određene bolesti i medicinska stanja.

Iz tog razloga, ali i iz razloga što svaki organizam reaguje drugačije,preporučuje se savetovanje sa doktorom pre nego krenete sa korištenjem medikamenta.

Kako deluje Titan Gel?

Titan Gel je napravljen od prirodnih sastojaka pa tako neće izazvati neželjena dejstva ili negativne posledice.

Svi sastojci se od davnina koriste u medicini, posebno u Istočnjačkoj, odnosno kineskoj medicini. Skup ovih biljnih elemenata, u pravoj meri, deluje kao afrodizijak pa tako pomaže i kod ostvarivanja dugih u čvrstih erekcij.

One će da „raspamete“ Vašu partnerku. Rezultati se javljaju već nakon mesec dana.

Kako se koristi?

Titan Gel se utrljava na sam penis a pre upotrebe bi bilo poželjno da se istuširate. Nakon što se istuširate, ostvarite erekciju i u punoj erekciji nanesite 2ml tečnosti gela.

Nanesite ravnomerno, u tankom sloju, i preko cele površine penisa. Utrljajte dobro kako bi se jednako tečnost rasporedila po Vašem penisu.

Takođe možete i da kombinujete vežbe za izduženje penisa koje možete naći u pakovanju ovog proizvoda.

Dva do tri puta dnevno utrljavajte gel na penis a rezultate ćete već videti nakon tri ili četiri nedelje. Nakon mesec ili dva ćete moći videti jasnu razliku!

Zašto baš Titan Gel?

Zato što je LEGALNO dostupan i odobren u više od 50 zemalja i jano je pokazao svoje kvalitete i efikasnost! Koriste ga svi muškarci koji imaju problem malog penisa a i oni koji žele da ostvare tvrde erekcije za kvalitetan seksualni odnos.

Svi muškarci koji akumuliraju previše stresa a takođe pate od manjka samopouzdanja će osetiti poboljšanje nakon korištenja ovog leka.

Titan Gel Sastojci

Titan Gel sadrži prirodne sastojke koji se testiraju kako bi se obezbedila njihova čistoća, sigurnost i efikasnost. Uloga sastojaka je da poveća dotok krvi u genitalije kako bi se osigurao prirodan rast penisa.

Proizvod osigurava brze i dugotrajne erekcije zbog svojih aktivnih sastojaka. U nastavku teksta cemo ih ukratko predstaviti.

Guarana – uvećava seksualni apetit, povećava istrajnost tokom seksualnog odnosa, omogućava čvrste i snažne erekcije i smanjuje napetost, podržava mentalnu i fizičku relaksaciju.

Ginseng (Žen šen) – koristi se za različite seksualne probleme, Ginseng poboljšava cirkulaciju u području genitalija, pozitivno utiče na koncentraciju i povećava muškost, ali i poboljšava kvalitet sperme.

L-arginin – povećava protok krvi i poboljšava kvalitet i količinu sperme, osigurava dugotrajne odnose jer pomaže u opuštanju mišića.

Glicin – je sastojak koji obezbeđuje produženu erekciju, ali i doprinosi opštem zdravlju prostate. Takođe smanjuje stres i na prirodan način povećava penis.

Tribulus Terrestris (Babin zub) – ova biljka se koristi u Ajurvedskoj medicini i ima ulogu lečenja rane ejakulacije i drugih seksualnih disfunkcija. Korisna je u slučaju impotencije jer povećava količinu testosterona i poboljšava libido.

Magnezijum – Pospešuje bržu erekciju i usporava ejakulaciju. Poboljšava protok krvi i omogućava  seksualnu izdržljivost i do 3 sata.

Koje su prednosti ovog gela?

Pored činjenice da je Titan Gel potpuno prirodan preparat koji neće izazvati nuspojave, kontraindikacije ili negativne posledice nakon dugotrajnog korištenja, tu su i druge prednosti. Neke od njih su:

 • Kvalitetnija i dugotrajnija erekcija
 • Povećan libido
 • Pobljšanje zdravlja prostate
 • Povećanje obima i dužine penisa
 • Jednostavna upotreba.

Titan Gel je veoma delotvoran i efikasan u slučajevima slabe erekcije koja se ne može održati duže vremena. Takođe, dokazano je da poboljšava pokretljivost spermatozoida pa se tako može koristiti i u to svrhu.

Svi muškarci koji su koristili isti su iskusili mnogo veću želju za seksom, čvršću i dugotrajniju erekciju ali i produženo vreme ejakulacije.

Nedostaci

Glavni nedostatak jeste to što ne možete očekivati momentalne rezultate, niti preko noći pa to morate imati na umu da se ne biste obeshrabrili i mislili da nešto nije uredu.

Svi sastojci u ovom leku se moraju postepeno akumulirati tokom apsorpcije kako bi rezultati bili vidljivi.

Drugi nedostatak je taj da jednostavno nije moguće garantovati da će lek delovati 100% na Vas, odnosno da će Vaš penis porasti za 40%. Iz tog razloga preporučujemo da prvo probate lek i vidite da li deluje, pa ukoliko vidite promene, onda nastavite sa upotrebom.

Koje su negativne posledice?

Ne postoje negativne posledica kod ovog preparata, bez obzira koliko dugo koristili lek i u kojoj količini.

Dnevna doza je utrljavanje tri do četiri puta pa ne bi trebalo ni prekoračivati istu, iako Vam se ništa neće desiti ako ju i prekoračite.

Rezultati sigurno neće doći brže ukoliko svakih sat vremena utrljavate gel a Vi ćete brzo potrošiti proizvod i morati ćete ponovo poručivati. Iz tog razloga se savetuje da poštujete propisanu dozu i način upotrebe.

Ipak, u slučaju da ste pod terapijom određenog leka i lečite se od određenog stanja, popričajte sa doktorom. Mi Vam preporučujemo da se konsultujete sa doktorom pre upotrebe ovog medikamenta.

Naručite Titan Gel danas

Titan Gel možete da naručite kod nas putem telefona, forme na našem sajtu ili slanjem SMS poruke. Potrebni podaci su: ime, prezime, adresa i broj telefona.

Obratite pažnju da svi podaci koje date moraju biti ispravni, inače Vam kurir neće moći uručiti paket. 

Sadržaj paketa niko ne zna osim Vas i nas koji šaljemo, tako da je diskretnost zagarantovana. Ukoliko Vam se proizvod ne svidi, možete tražiti povraćaj novca ili zamenu za drugi proizvod.

U svakom slučaju, mi želimo da Vam pružimo maksimalnu podršku, uslugu i diskretnost kako biste se izborili sa problemima seksualne prirode. Pozovite nas danas i ostvarite popust na Titan Gel!

Titan Gel – Dostava, garancija, plaćanje i privatnost

Privatnost

Kako smo shvatili da muškarci uzimaju veoma ozbiljno u obzir svoje seksualne probleme i nezadovoljstvo veličinom penisa, uveli smo strogu politiku privatnosti.

To garantuje apsolutnu zaštitu naših klijenata od upada trećih strana u njihov privatni život.

Ovako izgleda vaša zapakovana narudžbina:

dostava slikanaruci odmah 3

Mi snažno čuvamo interese naših kupaca. Garantujemo potpunu anonimnost I sigurnost svih podataka koje su nam daju našI kupci. Osiguravamo da se takvi podaci ne koriste u druge svrhe.

Titan Gel Dostava

DOSTAVA NA BILO KOJU DESTINACIJA U ZEMLJI

Nudimo brzu i pouzdanu dostavu u bilo koje mesto u Srbiji.

KOLIKO TRAJE?

Vreme isporuke u proseku traje  24 do 48h od trenutka naručivanja

BILO KOJE VELIČINA PAKETA

Dostavljamo pakete  bilo koje veličine i težine.

SLANJE ISTI DAN

Posle primanja narudžbine (do 17h svaki radni dan), vaši će naručeni prizvodi će biti poslati isti dan.

Možete biti sigurni da će naša dostava biti brza i da će naši proizvodi biti vrhunskog kvaliteta:

 • sarađujemo samo sa pouzdanim kompanijama;
 • trenutno isporučujemo putem D-ekspresa i AKS-a;

Način plaćanja

Plaćanje se vrši isključivo prilikom predaje paketa od strane kurirke službe(pouzećem). Nikako pre.

Garancija

Mi nudimo uslugu zagarantovane dostave, što je čisti dokaz da nam je stalo do svakog kupca. Neki prodavci daju selektivnu garanciju za svoje proizvode, ali mi pružamo 100% garanciju za svaki paket. Mi garantujemo da ćete naručeni proizvod primiti na dogovoreni datum.

Datumi mogu varirati zavisno od spoljašnjih faktora na koje mi nemamo uticaje. Međutim, u svakom ćete slučaju će te vaš paket sa proizvodima primiti sigurno i u celosti.

Ako poštanska služba izgubi vaš paket (jedan od faktora na koji nemamo uticaj), garantujemo  da ćemo vam poslati zamenu što je pre moguće.

 Garantujemo vam da šaljemo originalnu i visokokvalitetnu Titan Gel kremu zvaničnog proizvođača i da sadrži samo prirodne sastojke.

Titan Gel – Zamena

Ako primite nekvalitetan ili neispravan proizvod, u obavezi smo da pošaljemo zamenu I snosimo sve troškove isporuke.

Da biste dobili zamenu robe, morate kontaktirati naš tim za korisničku podršku, gde ćete dobiti sve potrebne informacije za zamenu. Ulažemo sve moguće napore kako bismo osigurali da naši kupci budu uvek zadovoljni našim uslugama.

 naruci odmah 2

Titan Gel – FAQ -Najčešća pitanja

Da li je istina da Titan Gel može da uveća penis?

– Jeste, ako se uzima 4 nedelje strogo prema uputstvu.

Koliko dugo traje jedna tuba?

– Jedna tuba (pakovanje) je dovoljna za jednu nedelju. Preporučujemo da poručite dozu za ceo mesec, kako bi postigli maksimalni rezultat.

Da li jedan paket može biti dovoljno efikasan?

– Penis počinje da raste nakon 2 do 3 nedelje upotrebe. Tako da je malo verovatno da će rezultat biti postignut u prvih 7 dana, ali u nekim slučajevima se i to dešava.

Koliko pakovanja je potrebno da bi se postigao maksimalni efekat?

– Preporučujemo kupovinu za ceo mesec što je 4 paketa. Nakon tog perioda ćete dostići maksimalan rezultat.

Koliko centimetara će se penis povećati?

– Ishod je po prirodi individualan i zavisi od mnogih faktora – vaše genetske predispozicije za veličinu penisa i vaš životni stil, kao što su pušenje, alkohol, san i izlaganje tela stresu. Nakon mesec dana upotrebe, vaš penis može da raste u proseku za 5-7 cm, a u nekim slučajevima i više.

Kako funkcioniše Titan gel? Zašto ga je  potrebno kombinovati sa vežbama?

– Titan Gel  ima jedinstvenu formulu prirodnih sastojaka koji deluju direktno na opnu penisa. Takođje, istovremeno je potreban i mehanički efekat kako bi se pokrenulo deljenje ćelija. Zbog toga se preporučuje kombinovanje kreme sa vežbama opisanim u uputstvu.

Da li postoje neke nuspojave?

– Ne postoji ni jedna. Krema je podvrgnuta svim kliničkim ispitivanjima i pokazala se veoma hipoalergeničnom. Dakle, nema nikakvih alergijskih reakcija.

Da li će rezultat ostati nakon povećanja?

– Titan Gel nema suprotan efekat, tako da rezultat ostaje za ceo život.

Da li imate originalnu Titan Gel kremu?

– Da, mi smo zvanični i jedini dobavljač Titan Gel proizvoda. Naša firma radi zvanično, imamo sertifikat o državnoj registraciji i registrovanu adresu.

Najčešće, prevaranti proizvode naše preparate u belim tubama, koje nemaju ništa zajedničko sa originalom. Međutim, to ne znači da nema kopija koje su slične originalu. Ali razlika u sastavu se može naći samo putem laboratorijskih istraživanja. Zato preporučujemo kupovinu kreme isključivo sa našeg sajta i pažljivo proveravanje adrese domena.

Kako funkcioniše dostava, plaćanje i zadržavanje anonimnosti?

– Pakete šaljemo u svako mesto u Srbiji u svetu gde postoji poštanska usluga. Plaćanje se vrši na jednostavan način za klijenta – kada preuzmete peaket tada ga i platite, ne pre. Garantujemo 100% anonimnosti naših klijenata. Sve narudžbine se dostavljaju u neprovidnim pakovanjima bez ikakvih natpisa. Tako da niko od  radnika kurirske službe neće moći da zna koji je sadržaj u njima.

Titan Gel – Kompletne cene i ušteda

Titan gel kompletne ce i usteda slika

Naruci odmah Titan slika

Titan gel Povrat novca slika

Summary
product image
Aggregate Rating
4.5 based on 16 votes
Brand Name
Titan Gel
Product Name
Titan Gel
Price
RSD 999
Product Availability
Available in Stock

20 Comments

  1. Titan gel je korisno sredstvo koje svojim dejstvom pomaže u povećanju obima i dužine penisa. Da biste osetili puno dejstvo ovog gela potrebno je da isti koristite u trajanju od najmanje 20 dana. Posle korišćenja Titan gela bar mesec dana, primetićete rezultate koji se kreću negde oko čitavih 6 do 8 cm povećanja u dužini penisa. Sjajna stvar je što kod korišćenja ovog gela dolazi do bolje prokrvljenosti polnog organa, što je usko povezano i izuzetno važno sa samim povećanjem penisa. Specijalni enzimi Titan gela imaju izuzetno blagotvorno dejstvo na penisno tkivo.

   Ovde ćemo navesti potpune instrukcije za korišćenje ovog gela. Ako se budete pridržavali svih koraka, nema sumnje da ćete za veoma kratko vreme ostvariti impresivne rezultate.

   Koraci kojih se morate pridržavati:

   1. Pre početka bilo kakve vežbe, namažite penis tankim slojem Titan gela.
   2. Lagano se krećite prstima celom dužinom penisa, ovim pokretima i ovom vežbom ćete najbolje utrljati gel i ostvariti poboljšanu cirkulaciju čitave genitalne regije.
   3. Držite vaš penis u korenu ponavljate lagane pokrete od baze ka vrhu. Zapamtite, ove pokrete izvodite lagano i u jednom smeru. Poštujući ova pravila, ovom vežbom ćete ostvariti sasvim normalnu, prirodnu i čvrstu erekciju.
   4. Nakon ponavljanja ove vežbe u trajanju od 10 ili 15 minuta, gel će tkivo upiti i biće potrebno nanošenje drugog sloja Titan gela.
   5. Posle završetka čitavog procesa, operite vaš penis toplom vodom kako bi isprali eventualne ostatke gela, masnoće i nečistoće i poboljšali protok krvi.

  1. Titan Gel se može koristiti u sledeće svrhe:

   1.On pomaže muškarcima koji žele da povećaju obim i dužinu svog penisa.
   2.Korišćenjem ovog proizvoda možemo povećati naš libido.
   3.Dolazi u veoma diskretnom pakovanju.
   4.Takođe se uspešno koristi za povećanje seksualne izdržljivosti.

  1. Uzimajući u obzir da se Titan gel pravi od isključivo prirodnih i organskih sastojaka, ne postoje nuspojave koje su vredne pomena. Jedine negativne konotacije koje bi se mogle vezati za ovaj gel su:

   1. Dejstvo ovog gela može biti preuveličano.
   2. Lako možemo naleteti na lažne proizvode i loše kopije gela na tržištu.
   3. Svakodnevno je potrebno ulaganje određenog truda i napora u izvođenju vežbi.

  1. Odgovor na ovo konkretno pitanje zavisi od nekoliko ključnih faktora kao što su, godine i rasa, dijeta na kojoj smo, način života koji vodimo, kao i hormonski balans u kojem se trenutno nalazimo.

   Svi ovi faktori imaju ogromnog uticaja na efikasnost gela za povećanje penisa.

   Ipak, prema brojnim svedočenjima ljudi koji su koristili Titan gel po preporučenim pravilima i instrukcijama, bar 30 do 90 dana, rezultati su bili zadovoljavajući. Neki od njih su ostvarili primetna povećanja penisa koja se kreću i do 5 cm.

   Muškarci koji se pridržavaju pravila i koji su koristili ovaj proizvod u trajanju od 3 do 6 meseci uz konstantnu aplikaciju vežbi zabeležili su i veća povećanja.

   Ovaj gel uz osnovno uputstvo za upotrebu, ima i uputstvo za pravilno izvođenje Jelqing vežbi, čijom svakodnevnom primenom dodatno ubrzavamo i ostvarujemo željene rezultate.

  1. Svi znamo koliko je svakome od nas bitna privatnost. Pogotovo kada se radi o ovako delikatnim stvarima poput povećanja penisa, što je složićete se vrlo privatna stvar. Iz tog razloga mi dostavljamo Titan Gel potpuno diskretno svojim mušterijama.

   Sama kutija sa gelom se pakuje u neobeleženo pakovanje, bez ikakvih naznaka koje bi ukazale na to šta se nalazi u kutiji.

   Time se jasno vodi računa da ste vi jedini koji zna šta je unutra. To ne može znati ni pošta, ni kurir, samo vi.

  1. Žao nam je što mi moramo da vam saopštimo ovu vest, ali DA, veličina penisa je zaista bitna. Pored svega, ona direktno utiče i na samopouzdanje muškaraca. Svaka prosečna žena, stavljena pred pitanje da li bi pre imala seksualne odnose sa muškarcem sa prosečnim penisom ili penisom koji je iznad proseka, će se odlučiti za natprosečan

  1. Da, nažalost. Zabeležene su brojne prevare na tržištu. Vaša dužnost je da se potpuno informišete i sa apsolutnom sigurnošću obezbedite sebi i svom telu pravi, originalni i bezbedni proizvod. Originalni Titan Gel možete kupiti preko sajta MaleShop već danas.

  1. Savetujemo da se informišete na sve načine, savet lekara, farmaceuta, google i da sami zaključite ono što mi tvrdimo. Ne postoje nuspojave pri upotrebi Titan gela.

  1. Sve zavisi od vaših preferencija. Ako imate višak novca za trošenje na nešto što nije 100% garantovano, onda idite pod nož i operišite se. Operacija penisa je ne samo neprirodno rešenje, već i izuzetno skupo u poređenju sa efektivnim tretmanom Titan gelom.

  1. Titan gel, gel za uvećanje penisa ima prijatnu teksturu, veoma se lako koristi i jednostavno razmazuje preko cele površine kože na koju ga nanosimo. U slučaju da se desi da neka mala količina gela padne ili se razmaže po odeći ili posteljini, ne brinite se, Titan Gel ne ostavlja fleke. Samo uzmite odeću ili posteljinu, isperite običnom vodom i problem je rešen.

   Titan Gel krema nije lepljiva, pa vam neće praviti problem tokom seksualnih avantura. Istovremeno, gel ima svojstva lubrikacije, pa je sam čin penetracije olakšan a zadovoljstvo uvećano.

Leave a Reply